women in flow

Einde november ’22 gaan de deuren open van Women in flow‘! Whoohooo. Dit is mijn allernieuwste membership waar jij als vrouw volledig in verbinding komt met jouw vrouwelijke kracht zodat je een leven en business kan uitbouwen waar je voldoening en energie van krijgt! Je komt in een warme community van gelijkgestemden terecht want… Samen kom je verder! Zet je op de wachtlijst zodat je de korting én bonus niet mist!

Mijn brief aan jou: (+extra informatie)

Ik herinner mij nog heel goed het moment waar het zaadje voor dit project is gepland… Het was vrijdagochtend 30 september. Ik zat samen met mijn beste vriendin te ontbijten in onze favoriete koffiebar in Antwerpen.

Op dat moment liet ik 1 van de moeilijkste periodes in mijn leven achter. Na het stoppen van de pil einde april dit jaar had ik het gevoel dat ik in een neerwaartse spiraal terecht was gekomen. Zo had ik heel veel lichamelijke klachten: hoofdpijn, buikpijn, rugpijn en daarnaast was het op mentaal vlak heel moeilijk. Ik ontwikkelde angsten, depressieve gedachten, voelde mij neerslachtig, had last van moodswings etc.

Het gevolg = maandenlang niet kunnen werken.

In augustus had ik het gevoel dat het beter ging (of dat wou ik toch stiekem geloven) en omdat ik al een paar keer de vraag had gekregen of er een nieuwe ronde van de Online Course Roadmap zou komen, dacht ik: Ok, let’s do this! Dus bereidde ik mij voor op een nieuwe lancering.


Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik de afgelopen jaren al veel lanceringen heb gedaan en daar best ook wel goed in ben. Ik wist de exacte stappen die ik moest doen om de lancering te laten slagen en ging dus aan de slag.

Maar vanaf de eerste dag van mijn lancering is het allemaal mis gegaan… De deuren van mijn verkoop gingen open en de bestellingen kwamen binnen maar ondanks dat alles goed verliep, liep het niet goed met mij op gezondheidsvlak.

Ik kreeg paniekaanvallen in een mate die ik nog nooit in mijn leven heb meegemaakt. Ik dacht op bepaalde momenten letterlijk dat ik ging sterven en alles ging verliezen.

Het is in die weken dat ik mijn grote dieptepunt heb bereikt. En dat dieptepunt, dat heeft ervoor gezorgd dat alles in een stroomversnelling is gekomen.

Ik ging op zoek naar externe hulp en kwam erachter dat ik Post-Birth Control Syndrome had. Heel veel vrouwen hebben hiermee te maken wanneer ze stoppen met het innemen van de pil. Ik heb sindsdien heel veel onderzoek gedaan naar het vrouwelijk lichaam, heb mij laten bijstaan door verschillende experts en ik kan je zeggen… Er is nog zoveel wat wij als vrouw niet weten over onszelf en hoe ons lichaam werkt.

We leven en ondernemen vanuit een systeem dat vooral op mannen gericht is terwijl mannen ZO ANDERS functioneren dan dat wij doen als vrouw.


Wat ik uit heel deze periode heb gehaald:
Ikzelf was zo hard aan het gaan gaan gaan met mijn business, dat ik op een gegeven moment alle verbinding met mijzelf ben verloren. Ik was heel veel vanuit mijn hoofd aan het leven in plaats vanuit mijn lichaam, mijn hart. Prestatiedrang, het constant vergelijken met anderen, mij niet goed genoeg voelen, …Herkenbaar mucho? Waarschijnlijk. Want ik zie het overal rondom mij heen: vrouwen die vanuit die hustle cultuur leven + werken en hierdoor de verbinding met zichzelf volledig zijn verloren.

Daarom voel ik zo’n grote nood om hier iets mee te doen. En zo ben ik de voorbije maanden dus bezig geweest aan een gloednieuw aanbod!

*Tromgeroffellllll*

Ik wil een veilige plaats creëren voor vrouwen waar ze terug in verbinding komen met hun vrouwelijke kracht zodat ze een leven en business kunnen uitbouwen waar ze gelukkig van worden.

Het is een warme community van gelijkgestemde sisters waar je maandelijks sessies kan volgen van mijzelf en andere experts rond lichaamswerk, persoonlijke én zakelijke ontwikkeling gericht op het vrouw-zijn en waar we challenges gaan doen zodat je dit kan integreren in je dagelijkse leven.

Dit membership zorgt ervoor dat je:

 • Wordt gedragen
 • Het niet allemaal alleen meer hoeft te doen
 • Dichter bij jezelf komt
 • Verbinding met jezelf en anderen aangaat
 • In jouw vrouwelijke kracht komt te staan
 • Vanuit je hoofd naar je hart gaat leven en ondernemen


Wanneer start het?
Ik wil het membership starten in het nieuwe jaar (2023) en zal voor deze eerste keer 3 maanden zijn. Jij kan zelf kiezen of je voor 1 maand, 2 maanden of 3 maanden gaat. Je kan altijd opzeggen wanneer je wil.

Omdat ik niet wil wachten tot 2023, wil ik jou de kans geven om dit jaar nog in te stappen aan een heel mooie deal <3

Normaal gezien is het membership €44/maand maar als je dit jaar instapt kan dat al aan €33/maand (dit bedrag betaal je dan zolang je in het membership blijft) én ontvang je een bonus sessie cadeau die we in december gaan doen: terugblikken op 2022 en ons klaarmaken voor 2023. Hierover later meer!

Inbegrepen membership:

 1. Lichaamswerk: maandelijkse oefeningen om vanuit je hoofd naar je lijf te komen
 2. Een persoonlijke sessie: In verbinding komen met jouw vrouwelijke kracht
 3. Een business sessie: Over jezelf online laten zien als onderneemster
 4. Maandelijkse challenge: samen aan de slag rond een specifiek thema
 5. Community: verbinden met gelijkgestemde sisters


Dit nieuwe aanbod is volledig vanuit mijn hart ontstaan en daarom dat ik er zoooo intens naar uitkijk om dit met andere vrouwen te gaan delen! Voel jij dat het ook tijd is voor verandering? Zet je dan op de wachtlijst!

Veelgestelde vragen

Ik ga het voor deze eerste keer 3 maanden doen! Het is de eerste keer dat ik dit doe dus ik wil goed aanvoelen wat dit doet 🙂 Je kan kiezen om 1, 2 of 3 maanden mee te doen!

Alle vrouwen zijn hier welkom! Het draait hier niet om de leeftijd, wel om jou als vrouw en individu 🙂

Het membership is vooral gericht op onderneemsters. Hoe zij een leven en business kunnen uitbouwen die bij hen past. Ben je een startende ondernemer? Of denk je er aan om een zaak te starten? Dan ben jij uiteraard ook welkom!

Wanneer je in early bird aankoopt, kan je al meedoen voor slechts €33/maand! Dit krijg je dan: 

 • een sessie lichaamswerk om van je hoofd naar je lijf te gaan
 • een persoonlijke sessie om in verbinding te komen met jouw vrouwelijke kracht
 • een zakelijke sessie waar we gaan werken rond online zichtbaarheid
 • een challenge waar we samenwerken rond een specifiek thema
 • een community waar je nieuwe vriendschappen, zakenrelaties, etc. kan uitbouwen

Zolang je bent ingeschreven! 🙂