Wie is Nouchka?

 

Authentiek, enthousiast en persoonlijk zijn drie kernwaarden die mijzelf en mijn zaak omschrijven.

Ik ben altijd iemand geweest die het liefste van al onzichtbaar was. Zo bleef ik het liefste van al op de achtergrond en observeerde ik gesprekken ipv er aan deel te nemen.

Dit zorgde er voor dat ik mijzelf constant tegen hield en niet de persoon kon zijn die ik diep vanbinnen was.

Heel lang heb ik in de knoop gezeten met wie ik was. Ik leefde in functie van anderen en wist niet wie ik was.

Tot ik in 2018 beslistte om mijn leven zelf in handen te nemen. Ik leerde om alleen te zijn, leerde mijzelf beter kennen en stapje per stapje durfde ik mijzelf meer en meer zichtbaar te maken.

Hierdoor leef ik nu een leven waar ik vroeger nooit van had durven dromen dat mij dit zou lukken.

En dit is wat ik aan andere vrouwen wil doorgeven.

Ook jij hebt recht om jouw plekje hier in te nemen. Om jezelf te laten zien πŸ™‚

In mijn eerste jaar zelfstandige ontdekte ik dat er zoveel vrouwen waren die een goed product of dienst hadden maar zichzelf online niet zichtbaar maakten. Waardoor ze enorme grote kansen lieten liggen om hun ideale klanten aan te trekken en hun omzet te verhogen.

Zo kwam ik op het idee van de Boost your Business! fotoshoot, een personal branding fotoshoot die de waarde van jouw onderneming uitstraalt zodat jij jouw ideale klant op een krachtige manier kan aantrekken!Β 

Hoe ben ik gestart?

 

Wel, in oktober 2018 zette ik de stap om te starten als zelfstandige in bijberoep. WΓ t ik juist ging doen wist ik nog niet 100% zeker. WΓ©l dat het iets te maken ging hebben met mijn 2 studies Γ©n grote passies: fotografie en marketing.

Na een paar maanden zoeken naar wat ik nu juist wou doen, maakte ik op 1 januari 2019 mijn bedrijfsaccount op Instagram aan en was mijn eigen zaakje β€˜by nouchka’ geboren! Drie maanden later schakelde ik in maart over van bijberoep naar zelfstandige in hoofdberoep. De beste beslissing die ik toen kon maken

Uiteindelijk is mijn zaak uitgegroeid naar een plaats waar ambitieuze ondernemers zichzelf en hun zaak verder kunnen ontwikkelen en waar ze in contact komen met andere gelijkgestemden. Want ondernemen doe je niet alleen!

by nouchka personal branding fotografe Mechelen