THE BREAKFAST CLUB

 

DΓ© netwerkbrunch waar ambitieuze vrouwen elkaar ontmoeten

op een laagdrempelige manier in een natuurlijke omgeving

schrijf je in

Volgende editie

De eerstvolgende editie zal plaatsvinden op zaterdag 4 en zondag 5 maart in de prachtige Hottentothoeve te Bonheiden. Op deze editie kan je kennismaken met gelijkgestemden, genieten van een glutenvrije & vegan brunch, 2 workshops volgen om aan jezelf en jouw bedrijf te werken en nog veel meer! Wij tellen alvast af!

Ben jij er bij? πŸ™‚Β 

4 & 5 aprilΒ 

The Breakfast Club isΒ eenΒ gezellige netwerkbrunchΒ waar ambitieuze vrouwen elkaar ontmoeten op eenΒ laagdrempeligeΒ manier in een natuurlijke omgeving.

Droom jij ervan om te ondernemen? Ben jij een startende ondernemer of al eventjes bezig? Iedereen is hier welkom! πŸ™‚

laagdrempelig netwerken

ontmoet gelijkgestemden

Wil je graag anderen ontmoeten maar hou je er niet van om jezelf voor een groep voor te stellen? I feel you! πŸ™‚

Bij The Breakfast Club krijg je de kans om alle andere deelneemsters te leren kennen via een 1-op-1 speeddate.Β 

Hier hoef je dus niet jezelf aan alle andere vrouwen in 1 keer voor te stellen maar krijg je de kans om iedereen apart te leren kennen.

En daarnaast nog eens in een leuke omgeving!Β 

 

brunch

Kato Gateaux

Het eten zal verzorgd worden door Kato Gateaux!

Ook hier houden we rekening met een aanbod van eten en drinken voor iedereen.

Vegan, gluten & lactose intolerant, zwangere vrouwen, …

Iedereen zal kunnen smullen en genieten van Kato haar heerlijke brunch en taarten!

workshops

Foto: Studio Stil

Authentiek ondernemen – Elke WillemenΒ 

‘In jouw element zijn’ betekent dat je je thuis voelt en dicht bij je eigen natuur leeft. Het zorgt er voor dat je in jouw kracht staat en vanuit je pure hart onderneemt.Β Β Β 

Voel jij je ook zo thuis bij jezelf? Blijf jij dicht bij jezelf wanneer je buiten je comfortzone stapt? Of wanneer je anderen ontmoet?

In deze workshop over Authentiek ondernemen leert Elke jou:Β Β 

》wat de 4 natuur-elementen zijnΒ 

 》beter inzicht krijgen in jezelf en anderenΒ Β 

》jezelf beter aanvaarden zoals je bentΒ 

》hoe jij jouw communicatiestijl kan aanpassen zodat zowel jij als de ander zich gerespecteerd en gezien voeltΒ 

》hoe je harmonieuze samenwerkingen tot stand brengtΒ 

》in jouw kracht te kan staan en meer in balans te komenΒ 

Elke is Inner & Outer Beautycoach. Na jarenlang mee te draaien in de make-up wereld kreeg ze een burn-out en verandere haar leven.

Momenteel werkt ze als make-up artieste en yogateacher waar ze mensen wil helpen om in hun kracht te staan en hen te doen stralen. Bij make-up is dit door jou van buitenuit te laten stralen terwijl dit bij yoga van binnenuit is.Β Β 

Elke schreef in 2015 een boek over haar leven na haar burnout ‘Make-up. My storyΒ Over je goed voelen, vanbinnen en vanbuiten’.

 

 

Enveloppemethode

Tijdens de enveloppemethode krijgt elke deelnemer de kans om een zakelijk (of persoonlijke) vraag op een brief neer te pennen. Deze wordt vervolgens in een enveloppe gestopt waar jouw naam en expertise op geschreven staan.

Vervolgens worden de enveloppes verzameld en kunnen er in totaal 5 andere deelnemers hier op reageren door hun tips of feedback neer te pennen.

Op deze manier ga jij op het einde van de dag naar huis met super waardevolle informatie en inspiratie!

 

natuurlijke omgeving

hottentot hoeveΒ 

The Breakfast Club zal voor de 3e keer doorgaan in de Hottentot hoeve in Bonheiden. Een prachtige hoeve, gelegen tussen de velden.

Denk aan: groen, dieren en rust.

DΓ© perfecte locatie om een dagje helemaal tot jezelf te komen en je te laten inspireren!

 

Voorbije zondag was ik aanwezig op the Breakfast club georganiseerd door Nouchka. De locatie was leuk aangekleed, het eten en de drankjes die voorzien waren, waren super lekker. Je leert op een losse en spontane manier andere vrouwelijke ondernemers en hun business kennen. En de goodiebag is ook zo tof! Kortom een aanrader

Sarah vandezande

MNT2B

Nouchka organiseerde dit weekend the breakfastclub, een netwerkbrunch voor vrouwelijke ondernemers. En hoe ze dit doet.. Het is een super gezellig samenzijn in een leuke, groene setting, met heerlijk eten, inspirerend gezelschap Γ©n je krijgt er nog eens een goodiebag bovenop. Een aanrader als je houdt van het ontmoeten van inspirerende vrouwen op een ongedwongen manier. Check it out!

TAra Naegels

studio loupe

Voor wie?

Elke ambitieuze vrouw die goesting heeft om te ondernemen, haar wil omringen met gelijkgestemden en aan zichzelf en haar (toekomstig) bedrijf wil werken.

g

WAAROM RIJD IK 200KM?

Omdat The Breakfast Club is uitgegroeid tot hΓ©t alternatief netwerkevent! Hier leer je op een laagdrempelige manier met anderen connecteren en Γ©cht verbinden. Hier kom je in contact met vrouwen van over heel BelgiΓ« met allemaal 1 droom: van hun passie hun beroep maken <3Β 

1

WHAT's IN IT FOR ME?

Je leert op een laagdrempelige en leuke manier andere ambitieuze vrouwen kennen, je connecteert, inspireert & versterkt jezelf en elkaar, je hebt eindelijk allemaal antwoorden gekregen op jouw vragen, eet van een lekkere brunch, gaat naar huis met een goed gevoel, nieuwe contacten & inspiratieΒ 

THE BREAKFAST CLUB?

… is dΓ© netwerkbrunch die ambitieuze vrouwen samen brengt op een laagdrempelige manier in een natuurlijke omgeving.Β 

Droom jij ervan om te ondernemen? Ben je juist jouw eigen zaak gestart? Of ben je al eventjes bezig? Iedereen is hier welkom! πŸ™‚

Het draait hier om verbinden, inspireren en jezelf en elkaar versterken. Zo ontmoet je op een laagdrempelige manier andere gelijkgestemden. Dit doen we tijdens een 1 op 1 speeddate waar je kort de andere aanwezigen leert kennen. Vervolgens schuiven we aan tafel waar lekker Γ©n gezond eten geserveerd is door een lokale onderneemster. Verder zijn er 2 workshops waar we aan onszelf en ons bedrijf werken. We sluiten af met een heerlijk stukje taart en gaan naar huis met een goed gevoel, inspiratie en goesting om aan onze zaak te werken! πŸ™‚

VORIGE EDITIES

Β Ik startte met The Breakfast Club op 30 juni in Boortmeerbeek in mijn vriend zijn tuin. Uiteindelijk volgden hier nog 2 andere edities in augustus en september. Omdat er een grote vraag was naar extra edities, ging ik op zoek naar een andere locatie. Deze werd uiteindelijk de Hottentothoeve in Bonheiden waar de 4e editie doorging.

Editie 4: 16 & 17 november 2019

THE BREAKFAST CLUB @ HottentothoeveΒ 

Editie 3: 15 september 2019

THE BREAKFAST CLUB @ boortmeerbeek

Editie 2: 11 augustus 2019

THE BREAKFAST CLUB @ boortmeerbeek

Editie 1: 30 juni 2019

THE BREAKFAST CLUB @ boortmeerbeek