Storyselling

Leer in 6 stappen verkopen via Stories

Storyselling is een masterclass die jou alles leert over wat jij moet
weten om een echte Story Queen te worden, zodat jij jouw omzet verhoogt via Instagram Stories.

Jij bent..

 • een ambitieuze en gepassioneerde onderneemster die van haar droom haar zaak wil uitbouwen.
 • Je bent hier onlangs mee gestart, al jaren mee bezig (óf van plan de sprong te wagen).
 • Je wil graag jouw omzet verhogen en ziet het potentiele van Instagram in.
 • Toch vind je het moeilijk om echt verkoop binnen te halen via dit platform. De drempel om jezelf zichtbaar te maken via video in Stories is echt groot voor jou, wat zullen anderen denken?
  Wie zit er op mijn verhaal te wachten?
 • Daarnaast weet je niet zo goed waarover je eigenlijk moet
  communiceren. Gaan mensen het wel interessant vinden?
 • En hoe krijg je nu eigenlijk die verbinding met jouw volgers?
  Hoe kan je jouw aantal kijkers vergroten? En het
  allerbelangrijkste: hoe kan je jouw volgers omzetten in klanten?
 • Je hebt het gevoel dat je maar wat doet en dit maakt je onzeker. Je steekt hier dan ook niet meer zoveel tijd in, wat ervoor zorgt dat je jezelf amper zichtbaar maakt én dus ook die kans mist om een connectie te maken met jouw doelgroep.

Ik begrijp je! Been there, done that…
Maar ik heb goed nieuws voor jou: Het hoeft niet zo te zijn!

by nouchka personal branding fotografe

Stel je eens voor..

 • Jij overwint jouw angst voor de camera en laat jezelf zelfverzekerd zien via Stories
 • Je voelt je zelfzeker omdat je controle hebt over jouw gedachten en angsten 
 • Je deelt Stories die aanslaan bij jouw doelgroep, hierdoor verbind je makkelijk met hen!
 • Instagram Stories hebben geen geheimen meer voor jou: je weet perfect hoe ze werken en speelt makkelijk in op het algoritme
 • Jouw aantal viewers stijgt!
 • Je Story-skills worden beter, waardoor je je onderscheidt in jouw markt
 • Mensen kijken graag naar jouw Stories want je gebruikt de technieken als een pro
 • Je weet als de beste hoe je mooie en leuke stories maakt

“Nouchka geeft op een heel fijne en vrolijke manier les!”

Ik volgde Nouchka haar Show Up! Masterclass en die is ZO fijn om naar te kijken! Nouchka vertelt niet alleen met heel veel passie maar ook vanuit haar eigen ervaring. Ze geeft enorm veel voorbeelden en dat zorgt er samen met de oefeningen voor dat je enorm veel bijleert en het zelf ook echt kan toepassen. Ik kijk al uit naar haar volgende masterclass!

Eveline

Smartass Academy

Ik geniet van de vrolijkheid en toch de rust die Nouchka overbrengt. Ik word er zelf heel vrolijk van! En net door die rustige manier van aanpak, kan ik als prikkelgevoelig
persoon heel gemakkelijk de kern begrijpen en blijft het ook hangen. Bij andere cursussen heb ik vaak het gevoel dat ik eerst moet filteren en dan pas kan ‘bijleren’.

Debbie

van K-Deetje

Ik ben fan van de manier waarop Nouchka haar lessen geeft. Heel open en rustig maar toch ook enthousiast. Het is gericht naar de persoon in reflectie op jezelf waardoor ik veel zaken ging verwerken en toepassen. Nouchka heeft mij geholpen met meer zelfvertrouwen in mezelf als persoon en ook in wat ik aan het doen ben.

Mezelf zien groeien als kleine onderneemster in een wereld waarin je tegen 1000de moet opboksen. Meer vertrouwen ook om mezelf te tonen via social media in de vorm van filmpjes, foto’s naar de volgers toe die je eigenlijk alleen maar kent via social media.

Stephanie

van ByStef

Koop Storyselling vandaag nog voor:

€159,-

 in drie termijnen

€449,-

In één keer betalen

Successtories!

Ik leerde van Nouchka dat je vooral moet doen waar je je goed bij voelt. Dat het belangrijk is om een veilige omgeving te creëren waar je volledig jezelf durft en kan zijn.

Carlijn

van Studio Carlijn

Ik heb van Nouchka geleerd om mijzelf te laten zien, het gezicht achter de zaak. In het begin vond ik dit vreselijk, elke opname om live te gaan werd meermaals ingesproken om dan weer niet tevreden te zijn. Nu denk ik er niet te veel meer bij na en komt het ook veel natuurlijk over!

Marleen

van ‘je innerlijke weg’

Het platform waar je de masterclass op kan volgen is super gemakkelijk! De levenslange toegang vind ik echt een pluspunt. Als mama van drie en nog een deeltijdse job, kan ik niet altijd met zekerheid alles plannen. Er komt heel vaak wel eens een ziek kind of een vervanging in mijn job bij en dan loopt de planning in het 100. Doordat er levenslang toegang is, moet ik daar geen stress voor hebben. Wat dan weer zorgt voor rust 😉

Debbie

van K-deetje

Dit zit er in Storyselling!

Module 1: Krijg inzicht in Stories

We starten bij de basis van Instagram Stories:
wat zijn ze, hoe werken ze
en hoe kunnen we inspelen op het algoritme?

Bekijk het als een fototoestel. Als jij niet weet hoe dit werkt, zal het waarschijnlijk veel meer moeite kosten om mooie foto’s te maken dan dat je weet op welke knopjes je moet drukken voor een bepaald resultaat.

Ik wil natuurlijk dat Instagram Stories géén geheimen meer hebben voor jou! Via deze module deel ik alles wat jij hierover moet weten om een echte Story Queen te worden!

Module 2: Zelfzeker praten voor camera

De eerste stap om een connectie te verkrijgen met jouw volgers is jezelf online zichtbaar maken. Niet alleen via foto, maar voornamelijk via video. Op deze manier horen jouw volgers jou praten, zien ze je bewegen en leren ze jou dus nóg beter kennen.

Jezelf laten zien op video kan als een heel grote drempel aanvoelen. De reden hiervoor? Jouw angst en gedachten houden jou hierin tegen. ‘Wat zullen anderen van mij denken?’ ‘Wie zit er op mijn verhaal te wachten?’ ‘Ik ben niet fotogeniek’ ‘Ik kan het gewoon niet’ etc.

In deze module leer ik jou hoe onze mindset juist werkt en hoe jij betere controle krijgt over jouw angsten en interne criticus. Daarnaast geef ik jou een aantal oefeningen die jou op weg helpen naar meer zelfzekerheid voor de camera!

Module 3: Volgers omzetten in klanten

Jouw doel met Stories is om een connectie te verkrijgen met jouw doelgroep, deze sterker aan te trekken en uiteindelijk klant laten worden bij jou. Am I right? 😉

Al jouw Stories gaan voornamelijk op jouw doelgroep gericht zijn. Heel belangrijk hierbij is dat je dus weet wie deze personen zijn, welke fasen ze door moeten om klant bij jou te worden en hoe jij met jouw Stories hier op inspeelt.

In deze module gaan we een onderzoek doen naar jouw doelgroep/ideale klant en doorlopen we de van-volger-naar-klant-fasen.

Module 4: Over wat praten in Stories?

In module 4 staat contentstrategie centraal. Wat ga je nu juist delen in jouw stories? Wat werkt er voor jouw doelgroep en wat niet? Jouw communicatie is SUPER belangrijk. Deze maakt -of breekt- de connectie met jouw volgers.

Je maakt een plan voor jouw Stories. Dit helpt jou met Stories te bedenken, maken én delen. Je ervaart hierdoor rust, je weet namelijk precies wat en wanneer je moet posten:)

Daarnaast geef ik een sneak peek achter de schermen van hoe ik mijn Stories bedenk, maak en deel.

Module 5: Story views verhogen

Hoe komt het dat sommige Stories weinig views hebben en andere veel? Dit heeft verschillende redenen! Eén van die redenen is dat mensen jouw Stories niet interessant genoeg vinden en dus wegswipen.

In deze module leer je 3 technieken waarmee je kijkers op jouw Stories houdt. Want hoe meer mensen blijven kijken, hoe beter jouw boodschap overkomt!

Module 6: Opvallen met mooie Stories

Als laatste gaan we het hebben over de creatieve kant van Stories. Niks is zo leuk om te kijken naar Stories die de aandacht trekken en er mooi uitzien.

In deze module deel ik tips die ik zelf dagelijks toepas. Zo bespreken we hoe je met Canva en andere apps mooie templates maakt. Én laat ik je zien hoe je in Stories zelf leuke templates maakt!

Zo ontwerp je Stories die opvallen en jou onderscheiden binnen jouw markt!

En dit op een eenvoudige manier die niet teveel van jouw tijd vraagt.

Koop nu jouw ticket en krijg:

✅ De Storyselling masterclass (waarde: €449,- excl btw)

 

✅ 6 modules die je ALLES laten zien voor een goede verbinding met jouw following

 

✅ Niet enkel volgers, maar klánten via Stories

 

✅ Een contentplanning waarmee je Stories bedenkt, maakt én deelt met jouw volgers

 

✅ Levenslange toegang op een afleidingsvrije leeromgeving

Niet tevreden? Geld terug!

Je hebt 14 dagen de tijd om de masterclass uit te proberen. Wanneer je voelt dat het toch geen fit is voor jou, kan je jouw investering terugvragen. Contacteer ons daarvoor binnen 14 dagen. Dan storten we het geld met liefde terug. 

€159,-

in drie termijnen

€449,-

In één keer betalen

Veelgestelde vragen

Is de masterclass ook voor mensen die nog geen business hebben?

Ja! Of je nu juist gestart bent, al langer bezig bent of ervan droomt om iets van jezelf op te starten maar de stap nog niet hebt gezet, deze masterclass is voor jou! Hoe sneller je weet hoe je Stories kan inzetten voor jouw business, hoe beter!

Is de masterclass ook voor webshops?

Ja! In de masterclass leer ik jou alles wat jij moet weten over Stories en hoe je deze kan gebruiken om meer verkoop te halen uit Instagram. Zo laat ik je oa zien hoe je een connectie opbouwt en wat je van content kan plaatsen. Deze info kan je dus ook toepassen op jouw bedrijf als je een webshop hebt.

Wanneer kan je aan de slag met de masterclass?

Je kan met de masterclass aan de slag vanaf 05/04. Op deze dag gaan de deuren van het platform open en kan je de masterclass meevolgen met een aansluitende community op Instagram. Je kan de masterclass ook gewoon op jouw eigen tempo volgen.

Hoe werkt betaling in drie termijnen?

Wanneer je kiest voor betaling in drie termijnen ontvang je maandelijks een factuur. De eerste termijn betaal je direct bij aankoop. De tweede termijn volgt exact een maand later. De derde termijn volgt de maand daarna.

Ik heb niet veel tijd in de week van 5/4, is het dan wel slim om mee te doen?

Jazeker! Je volgt de masterclass op je eigen tempo en wanneer het jou het beste uitkomt. In de week van 5-11 april wordt er elke dag een module vrijgegeven. Daarna zijn de modules onbeperkt beschikbaar voor je. 

Is het verplicht om aan de community op Instagram mee te doen?

Nee dat is niet verplicht. We raden het je wel van harte aan, omdat je hier gelijkgestemden ontmoet en van elkaar kunt leren 🙂

Is Storyselling enkel voor personal brands of ook voor merken?

De masterclass is voor zowel personal brands als voor merken! Alle theorie en oefeningen zijn zodanig opgemaakt dat het voor beide mogelijk is om toe te passen. Zowel als personal brand als merk wil je verkopen via jouw stories, nietwaar?  🙂

Ik vind het duur. Is deze masterclass dat wel waard?

Jammer dat dit je eerste gedachte is bij het programma. Ik vind het belangrijk dat je zelf de innerlijke motivatie voelt om met jouw stories aan het werk te gaan en er een succes van te maken. Wanneer je twijfelt over wat de masterclass je gaat brengen, zou ik het niet doen. Ik ga je niet overhalen 🙂

Wat ik je wel gun en graag meegeef, is de mindsetshift van ‘wat kost dit me?’ naar ‘wat levert dit me op’. Zo heb ik zelf een veelvoud van dit bedrag geïnvesteerd in mezelf en mijn Instagramskills om te komen waar ik nu sta. Dat is het mij altijd meer dan waard geweest. Ik kan dit uiteraard niet voor jou bepalen.

Ik twijfel over de investering omdat ik een 'bijberoeper' ben..

Oooohh dat herken ik helemaal, dat heb ik ook gehad toen ik nog in bijberoep mijn zaak had. Het is wel juist door investeringen te maken in mijzelf en mijn zaak dat ik de stap heb kunnen zetten naar hoofdberoep. 

Het hangt natuurlijk erg af van wat jouw ambitie is. Als je graag wilt groeien met je bedrijf dan raad ik het zeker en vast aan!

€159,-

 in drie termijnen

€449,-

In één keer betalen

bynouchka

Mijn verhaal & waarom ik deze masterclass maakte

Ik zie nog heel veel vrouwen die hun plaats
niet durven innemen,
hierin wil ik verandering brengen! 

Deze masterclass is eigenlijk heel speciaal voor mij. Misschien wist je het al -of misschien nog niet- maar ik ben altijd iemand geweest die niet voor haar stem durfde uit te komen. Ik zat vroeger heel hard met mezelf in de knoop en bleef het liefste onzichtbaar en op de achtergrond.

Ik voelde mij zoooo onzeker over mijzelf en had zoooo’n last van mijn interne criticus, dat ik al heel veel moeite had om mijzelf in het dagelijks leven zichtbaar te maken, laat staan online!

Toch is het mij gelukt! Ik heb mijzelf aangeleerd online zichtbaar te worden en laat mij nu alreeds twee jaar dagelijks zien via Stories op een manier die bij mij past. Zonder dat het mij moeite kost!

Ik heb heel veel onderzoek gedaan naar hoe mensen Stories gebruiken en bekijken & weet hoe ze werken.

Als klein muisje is het mij gelukt in mijn kracht te gaan staan en de mening van anderen los te laten. Om voor mijzelf te kiezen en te werken aan een leven waar ikzelf blij van word. Dat wens ik ook voor jou! Deze masterclass is mijn handleiding die ik graag met jou deel om jou te empoweren ook in jouw kracht te gaan staan en jouw plaats in te nemen.

Ik kijk er super hard naar uit om jou in Storyselling te zien en er voor te zorgen dat je een echte Story Queen wordt!

Want als het mij is gelukt, dan lukt het jou zeker ook!!

€159,-

in drie termijnen

€449,-

In één keer betalen

Ik zie Nouchka als een mentor, coach en inspiratiebron. Zij zorgt ervoor dat ik veel nieuwe informatie krijg en geïnspireerd word. De tips die ze geeft komen meestal op het juiste moment. Ze geeft op een heel enthousiaste manier les waardoor het heel aanstekelijk en motiverend is. Nouchka heeft mij geholpen met mijn online zichtbaarheid, zelfs mijn omgeving ziet me groeien en hoe positief ik veranderd ben.

Sarah

van Zensa Yoga

Nouchka heeft mij geholpen met mijzelf beter te durven laten zien op Instagram. Ook heb ik geleerd dat ik me niet zomaar moet spiegelen aan anderen, maar mijn eigen koers moet varen, mits een paar ‘golden rules’ in het achterhoofd, die voor iedere business van toepassing zijn. Nouchka geeft op een heel fijne manier les waardoor de materie heel fris en toegankelijk is en dat je volgens je eigen ritme door de masterclass kan gaan.

Virginie

van Mon.MO