Smartphone Fotografie cursus

Maak in 4 stappen de mooiste foto’s met jouw smartphone en geef jouw online zichtbaarheid een boost!

Herken je dit?

😫 Je vindt het moeilijk om mooie foto’s te maken met je smartphone en je zou graag je online zichtbaarheid een boost willen geven. Alleen vraag je je af hoe je dit doet?!

😫 Je verliest momenteel veel tijd aan het maken van jouw foto’s. Tijd die je eigenlijk liever aan andere dingen wil spenderen.

😫 Je vindt het ongemakkelijk om jezelf te laten fotograferen door een professionele fotograaf en je wilt dus liever zélf je foto’s maken.

😫 Je hebt momenteel het budget niet om professionele foto’s te laten maken voor jouw zaak en zoekt naar een budgetvriendelijke oplossing.

💡 Oplossing gevonden!

Wat dacht je van een stappenplan dat je in 4 stappen laat zien hoe jij mooie én professionele foto’s kan maken met je smartphone

Inclusief oefeningen, voorbeelden en instructievideo’s om de geziene leerstof zo goed mogelijk om te zetten in de praktijk. 

Zodat jij:

  • Weet hoe je een mooie foto maakt
  • Bespaart tijd én geld 
  • Werkt aan een sterkere visuele identiteit
  • Trekt meer ideale klanten aan
Nouchka De Maeyer by nouchka

zij gingen je voor:

Dit ga je zien

OCR MODULE 1

Module 1: Een sterke visuele identiteit ontwikkelen

De eerste module is gericht op jou als ondernemer. Hier gaan we kijken naar wat jij juist wil uitstralen en wat voor soort foto's daar bij horen. Foto's zijn een onderdeel van jouw online identiteit en hierbij is het dus heel belangrijk om te zorgen dat deze de juiste indruk nalaten bij jouw ideale klant zodat je deze sterker aantrekt.

OCR MODULE 3

Module 2: De 3 elementen die jouw foto maken

Vervolgens gaan we naar de elementen kijken die er voor zorgen of een foto aangenaam is om naar te kijken of niet. Na deze module weet jij hoe je kan spelen met het licht, mooie en interessante composities maakt en hoe je werkt met kleur.

OCR MODULE 3

Module 3: Fotograferen met jouw smartphone

In de voorlaatste module gaan we aan de slag met het fotograferen zelf! Ik laat je zien hoe je het meeste uit jouw smartphone haalt, hoe je een mooie setting kan creëren en hoe je mensen (incl jezelf), producten, landschappen, etc het beste fotografeert.

OCR MODULE 4

Module 4: Bewerken als een pro

Om onze foto volledig af te maken gaan we kijken naar hoe we deze eenvoudig en snel kunnen bewerken op onze smartphone met de gratis Lightroom app. Daarnaast laat ik je zien hoe je zelf presets kan maken als je hier nood aan zou hebben.

16 jaar

ervaring als fotografe

9 jaar

ervaring in marketing

300+

onderneemsters gefotografeerd

300+

Smartphone cusisten

Dit krijg je allemaal:

Smartphone fotografie by nouchka

To the point video's

De Smartphone Fotografie cursus bestaat uit video's waar ik to the point alle waardevolle informatie in deel met jou. De video's zijn voorzien van presentaties en mij als jouw persoonlijke mentor zodat het visueel makkelijker is om de leerstof op te nemen.

Smartphone Fotografie by nouchka

Meer dan 8 jaar ervaring in professionele fotografie

Na het behalen van mijn diploma Fotografie en tijdens mijn studies Marketing startte ik als student met het maken van foto's voor ondernemers hun socials en website. Daarnaast bouwde ik 3 jaar geleden een succesvolle personal branding fotografie business uit waar ik al mijn ervaring en kennis kon bundelen in deze cursus. 

Smartphone Fotografie by nouchka

Oefeningen en voorbeelden

Ik ben zelf een grote voorstander om oefeningen en voorbeelden te gebruiken in mijn cursussen. Deze kunnen je nóg betere helpen met het verbeteren van jouw fotografie skills. Zo bestaat elke les dus uit oefeningen zodat je de geziene leerstof kan omzetten in praktijk.

Smartphone fotografie cursus by nouchka

101 prop ideetjes lijst

Heb je geen inspiratie om jouw foto natuurlijker te maken? I've got you! Via deze 101 prop ideetjes geef ik je letterlijk 101 ideëen om props te verzamelen die je kan toevoegen aan je foto! Zo hoef je niet langer zelf  op zoek te gaan maar kan je inspiratie opdoen uit deze lijst, handig!

Smartphone fotografie cursus by nouchka

Bonus: Foto's in Stories gebruiken video

In deze bonusvideo deel ik met jou mijn foto strategie voor mijn Instagram Stories en deel ik tips en tricks om je Stories via foto's sterker te maken zodat je beter opvalt bij jouw volgers.

Smartphone fotografie cursus by nouchka

Toegang tot nieuwe updates

Omdat ik zelf iemand ben die heel graag bijleert én deze kennis met anderen deelt, kan het zijn dat er nieuwe informatie wordt toegevoegd aan de Smartphone Fotografie cursus. Uiteraard krijg jij als deelnemer hier altijd toegang tot 🙂

De Smartphone Fotografie cursus is voor jou als je:

  • Jouw skills in fotografie wil verbeteren
  • Een consistente en professionele uitstraling op Instagram wil
  • Meer uit jouw smartphone wil halen
  • Je meer tijd én geld wil besparen met het maken van jouw foto’s
  • Je geen zin hebt om constant een professionele fotograaf in te huren
  • Sterker jouw ideale klant wil aantrekken
by nouchka personal branding fotografie

Wat deze cursus anders maakt

 3 jaar geleden startte ik by NOUCHKA op en maakte van mijn business een succesvolle personal branding fotografie business.


Zo mocht ik meer dan 200 onderneemsters van over heel België en zelfs in Nederland fotograferen en verschenen mijn foto’s in magazines zoals Elle BelgiëFlairKnackFeelingBossy, … en in kranten zoals Gazet van AntwerpenHet Laatste Nieuws, …

Ik laat je zien hoe jij in 4 stappen mooiere en professionele foto’s maakt met jouw smartphone! 🔥

Veelgestelde vragen

Wanneer je de cursus hebt aangekocht, krijg je binnen 5 minuten een mailtje in je mailbox met de link naar het online platform waar de cursus op staat. Je krijgt dus onmiddellijk toegang na je aankoop en kan direct starten 🙂 YAY!

Onbeperkt. Zo kan je deze op je eigen tempo volgen en raadplegen wanneer je wil.

Neen. De apps die ik gebruik om mijn foto’s te bewerken zijn volledig gratis.

Ja. De materie is voornamelijk gefocust op fotografie zelf. Daarnaast werk ik met een iPhone maar ook hierbij kan je alles toepassen op een Android toestel.

Ja natuurlijk! De eerste module is volledig gericht op ondernemers en hier zal jij dan iets minder aan hebben maar de andere 3 bevatten informatie die volledig over fotografie zelf gaat.