by NOUCHKA Signature Preset Bundle

In 1 muisklik jouw foto’s omtoveren tot lichte, frisse en kleurrijke foto’s
  • Samenhangende Instagramfeed en Stories 
  • Professionele uitstraling
  • Meer tijd besparen
by nouchka smartphone

Heb jij nood aan professionele foto's?

😫 Je vindt het heel moeilijk om jouw foto’s te bewerken. Ze zien er vaak donker uit en stiekem droom je wel een beetje van een lichte, frisse stijl. Maar hoe doe je dat dan?!

😫 Je verliest veel tijd aan het bewerken van jouw foto’s. Tijd die je eigenlijk liever aan andere dingen wil spenderen.

💡 Oplossing gevonden!

Wat dacht je van een heel pakket van 52 presets die jouw foto’s in slechts 1 muisklik omtoveren tot lichte, frisse en kleurrijke foto’s?!

Inclusief instructies en extra tips om deze Presets zou goed mogelijk toe te passen op jouw foto’s.

Oh en dat is nog niet alles, je kan ze zowel op smartphone àls op jouw computer gebruiken! 😉

by nouchka online course roadmap
by nouchka preset - hello honey
by nouchka preset - eline van dam
by nouchka preset - studio demol

Zo gebruik je de Presets in de gratis Lightroom app

Hoe werkt het?

Stap 1

Download de gratis app Lightroom. Deze heb je nodig om de presets te gebruiken.

Stap 2

Bekijk de handige handleiding via PDF of video tutorial waarin we jou stap per stap in uitleggen hoe je de presets op jouw smartphone/computer zet.

Stap 3

by nouchka presets

Na het bekijken van de tutorials en het importeren van de presets kan je aan de slag!

by nouchka presets review

“Ik gebruik al langer presets om foto’s te bewerken maar deze zijn echt super goed!”

“Ik had eerst schrik om met Lightroom te werken maar met jouw presets is het zo easy én pretty! Daarnaast kan ik nu mooie foto’s maken op een bewolkte dag.’

by nouchka presets review

“Het bewerken van mijn foto’s met jouw presets is elke keer top!”

by NOUCHKA Signature Preset Bundle

Als onderneemster kan je je waarschijnlijk niet meer inbeelden hoe het zou zijn om jezelf en jouw business níét online zichtbaar te maken. Online zichtbaarheid is zeker vandaag de dag enorm belangrijk om onze business te laten groeien.

Maar hoe zorg je er dan voor dat je een professionele uitstraling hebt? Dat je door middel van jouw foto’s jouw ideale klant sterker aantrekt?

by nouchka signature preset bundle
by nouchka Product Preset Pack
by nouchka portrait preset pack
by nouchka product preset pack
De by NOUCHKA Signature Presets zijn voor jou als je:
  • Houdt van lichte en kleurrijke foto’s
  • Een consistente en professionele uitstraling op Instagram wil
  • Jouw foto’s met jouw smartphone en/of digitale camera maakt
  • Je meer tijd wil besparen met het bewerken van jouw foto’s
by nouchka Product Preset Pack
by nouchka presets
by nouchka Product Preset Pack

Mijn missie

Het gebeurde tijdens een coaching call zo’n 1,5 jaar geleden. Ik was toen volop bezig met mijn personal branding fotoshoots & merkte iets op bij mijn klanten.

Zo kon ik deze vrouwen verder helpen met hun personal brand krachtiger neer te zetten door authentieke foto’s maarrrr langs de andere kant zag ik dat ik hier een stukje in miste…

Jouw online zichtbaarheid is natuurlijk meer dan die personal branding fotoshoot die je boekte en waar je nu dus de foto’s van gebruikt…

Vaak maken we ook zelf foto’s met onze smartphone of spiegelreflex camera zodat we extra beeldmateriaal hebben die we kunnen gebruiken in onze stories, posts, nieuwsbrieven, website, etc.

En het is daar waar het vaak misloopt. Dat deze foto’s niet in lijn liggen met de visuele identiteit waar we via onze personal branding fotoshoot samen aan hadden gewerkt…

En dat? Dat is exact waar ik het tijdens die ene coaching call over had.

Dat ik via mijn eigen presets aan te bieden, ik nóg beter én meer andere ambitieuze vrouwen kan helpen met hun online zichtbaarheid 💛

Het voelt nu allemaal zo logisch en natuurlijk aan om dit te doen… 🥰

En ik kijk er écht zoooo hard naar uit om jou nóg beter te kunnen helpen hierin! 💛

Er voor te zorgen dat al jouw foto’s dezelfde uitstraling hebben zodat jouw visuele identiteit nóg sterker wordt 🔥

Veelgestelde vragen

Presets zijn voorinstellingen. Je kan ze een beetje vergelijken met filters. Met slechts 1 muisklik kan jij jouw foto omtoveren tot een lichte, frisse en kleurrijke foto! Super handig!

Onbeperkt. De presets staan samen met alle PDF’s en video tutorials op een online platform. Na aankoop kan jij hiervoor een login aanmaken en kan je de Presets raadplegen waar en wanneer je wil.

Ja. Dit zijn Lightroom Presets en werken dus enkel en alleen in Lightroom. Je kan de gratis app downloaden op jouw smartphone of de proefperiode van 7 dagen uitproberen via jouw computer.

Ja en neen! Dit is een gratis app die je kan downloaden op jouw smartphone. Als je de foto’s op jouw computer wil bewerken, heb je de betalende versie nodig. Hiervoor is een gratis proefperiode van 7 dagen. Daarna betaal je €12,09/maand. 

Dan zijn wij er om jou te helpen! 🙂 Zo hebben mijn team en ik een handleiding gemaakt via PDF én video tutorial die jou stap per stap uitlegt hoe je de presets in Lightroom zet en hoe je ze vervolgens gebruikt. Je staat er niet alleen voor!

Ja. Er zijn 2 verschillende mapjes aanwezig met 2 soorten bestanden. De DNG bestanden gebruik je voor op jouw smartphone, de xmp op jouw computer. Alles staat heel duidelijk uitgelegd in de handleiding hoe je ze gebruikt.

Ja natuurlijk! De presets zijn zowel voor op iOs als Android. Je kan ze eenvoudig importeren via de handleiding in de gratis app Lightroom.

Ik heb zoveel mogelijk rekening gehouden met de kleuren van de presets. Zo zijn de Product presets (kan je zien aan het oranje bolletje op de thumbnail in de Lightroom app) gemaakt om foto’s van producten te bewerken. Ik kan natuurlijk niet 100% garanderen dat de kleuren niet een beetje afwijken van het oorspronkelijke resultaat.