Reels cursus

Vergroot jouw volgersaantal in 4 stappen door middel van Reels

Leer hoe jij een reel bedenkt, maakt, bewerkt en deelt, zodat jij meer volgers aantrekt!

Herken je dit?

  • Je beseft dat reels helpen bij het groeien van jouw account maar hebt géén idee hoe je hieraan begint
  • Dansen voor de camera zie je jezelf niet direct doen
  • Je hebt geen inspiratie waarover je een reel kan maken
  • Het lijkt zo makkelijk bij anderen.. #hoedan?!
  • Je hebt het al een paar keer geprobeerd, maar verliest telkens enorm veel tijd en mist resultaten... je wordt er een beetje moedeloos van
reels cursus
by nouchka personal branding fotografe

Het kan echter ook zo:

  • Je weet hoe je reels bedenkt die bij jouw branche aansluiten
  • Je maakt en bewerkt reels als een pro
  • Je hebt een duidelijk plan waarmee je jouw reels uitschrijft
  • Je maakt reels die aanslaan bij jouw volgers én interessant zijn voor nieuwe volgers waardoor jouw account in korte tijd een grote boost krijgt

“Nouchka geeft op een heel fijne en vrolijke manier les!”

Ik volgde Nouchka haar Show Up! Masterclass en die is ZO fijn om naar te kijken! Nouchka vertelt niet alleen met heel veel passie maar ook vanuit haar eigen ervaring. Ze geeft enorm veel voorbeelden en dat zorgt er samen met de oefeningen voor dat je enorm veel bijleert en het zelf ook echt kan toepassen. Ik kijk al uit naar haar volgende masterclass!

Eveline

Smartass Academy

Ik geniet van de vrolijkheid en toch de rust die Nouchka overbrengt. Ik word er zelf heel vrolijk van! En net door die rustige manier van aanpak, kan ik als prikkelgevoelig
persoon heel gemakkelijk de kern begrijpen en blijft het ook hangen. Bij andere cursussen heb ik vaak het gevoel dat ik eerst moet filteren en dan pas kan ‘bijleren’.

Debbie

van K-Deetje

Ik ben fan van de manier waarop Nouchka haar lessen geeft. Heel open en rustig maar toch ook enthousiast. Het is gericht naar de persoon in reflectie op jezelf waardoor ik veel zaken ging verwerken en toepassen. Nouchka heeft mij geholpen met meer zelfvertrouwen in mezelf als persoon en ook in wat ik aan het doen ben.

Mezelf zien groeien als kleine onderneemster in een wereld waarin je tegen 1000de moet opboksen. Meer vertrouwen ook om mezelf te tonen via social media in de vorm van filmpjes, foto’s naar de volgers toe die je eigenlijk alleen maar kent via social media.

Stephanie

van ByStef

+ gratis reels challenge in juni

€ 199,-

€149,

Successtories!

In het begin waren we een beetje terughoudend over de cursus. Deels omdat we niet graag in de ‘spotlight’ staan alsook omdat er zoveel aanbod is. Door jouw positieve vibes en vele leuke stories over de Reels cursus hebben we beslist ervoor te gaan. Eén van de beste keuzes die we tot nu toe in ons ondernemerschap hebben gemaakt. Je geeft zoveel meer waarde en kennis dan enkel tips over reels. Hebben al super veel bijgeleerd en hebben duidelijk veel meer zichtbaarheid bij onze ideale klant! Benieuwd wat de power over Reels nog kan doen!

Sophie & Lore

Atelier Leut

Ik heb bijna de hele cursus uitgekeken, enkel het deeltje over bewerken nog niet (want daar ben ik geloof ik al wel mee weg). Heel helder uitgelegd, veel goede voorbeelden. Ik twijfelde in het begin omdat ik zelf al wel wat weg ben met Reels, maar de cursus gaf mij de schop onder de kont die ik nodig had. Vandaag met de tips & tricks uit de cursus minstens 3 reels per week ingepland voor de hele maand juni.

Fantina

@fantiflow

Hey Nouchka, ik wou je toch even een berichtje sturen over je reel cursus. Toen ik zag dat jij een cursus uitbracht, twijfelde ik sowieso al geen seconde. Ik vind u echt de reels queen haha dus ik kon de cursus echt niet missen! Er zit ONGELOOFLIJK veel waarde in! 😱 Je legt het allemaal zo spontaan en goed uit, ik denk dat iedereen die deze cursus koopt begrijpt wat je zegt. Hiervoor waren mijn reels meer uit één stuk maar nu dat ik heb geleerd hoe je overgangen maakt vind ik het wel super tof! Wat de cursus ook heel goed maakt zijn de oefeningen. Want dankzij de oefeningen zit ik niet nog 1 uur te denken aan hoe ik een reel ga doen en over wat. 🤣 Het reel plan is ook echt top! Zo kan je gestructureerd aan het werk gaan zonder te veel tijd te verliezen. Ook de tutorials 😍 Ik kan niets anders dan goed zeggen van de cursus en ik raad hem sowieso IEDEREEN aan! Echt top gedaan!

Kimberly

The glowing soul

Dit leer je in de cursus:

Module 1: Waarover communiceren

Hoe kan je reels maken die bij jouw branche passen? Bij anderen lijkt het zo eenvoudig te gaan maar jij blijft in de knoop zitten met het vinden van ideeën… I’ve got you! In deze module laat ik jou via verschillende manieren zien hoe jij inspiratie vindt om een reel te maken die bij jouw doelgroep aanslaat. Bonus: Je krijgt hier een stappenplan bij die jou helpt om jouw reels uit te schrijven!

Module 2: Hoe maak je een reel

Wat zorgt er voor dat mensen blijven kijken naar jouw reel? In deze module laat ik jou verschillende manieren zien die er voor gaan zorgen dat mensen niet gaan wegswipen. Want… Hoe langer ze blijven kijken, hoe beter! Daarnaast laat ik jou via tutorials zien hoe je zelf jouw reel opneemt.

Module 3: Bewerken als een pro

De bewerking van jouw reel kan jouw reel maken of kraken… Daarom is het dus heel belangrijk om deze op de juiste manier te bewerken! In deze 3e module leer ik jou adhv praktische video’s hoe jij jouw reel als een pro bewerkt!

Module 4: Viraal gaan

Hoe kan je er voor zorgen dat jouw reel veel views heeft? Hoe trek je via jouw reel meer volgers aan? In deze 4e module leer ik je alle tricks om jouw reel viraal te laten gaan (& te houden)!

Koop nu jouw ticket en krijg:

✅ De Reels cursus (twv €149,00 excl btw)
✅ 4 modules die je laten zien hoe je een reel van A tot Z maakt
✅ Een Reels stappenplan die je helpt bij het maken van jouw reels
✅ Levenslange toegang tot het platform & alle mogelijke updates
✅ Reels challenge: 1 maand lang samen Reels maken via een gesloten Instagram account met +600 deelnemers
✅ Meer dan 3uur lesmateriaal
✅ Tutorials, voorbeelden en oefeningen

De reels cursus is voor jou: 

– als je klaar bent om aan de slag te gaan met Reels en hier meer over wilt leren
– als je jouw bereik wilt vergroten en meer mensen uit jouw doelgroep wilt aantrekken
– als je bereid bent hier tijd en energie in te steken

 

 

 

 

De reels cursus is niet voor jou:

– als je totaal geen idee hebt wie jouw ideale klant/doelgroep is
– als je verwacht dat je direct een heel groot verschil gaat zien (het vraagt tijd en energie om resultaten te zien)
– als je niet klaar bent om jezelf en jouw producten/diensten in de wereld te zetten

 

 

 

 

Niet tevreden? Geld terug!

Je hebt 14 dagen de tijd om de masterclass uit te proberen. Wanneer je voelt dat het toch geen fit is voor jou, kan je jouw investering terugvragen. Contacteer ons daarvoor binnen 14 dagen. Dan storten we het geld met liefde terug. 

 

 

 

 

De hele maand juni met GRATIS reels challenge

€ 199,-

€149,

Veelgestelde vragen

Is de cursus op eigen tempo te volgen?

Yes! Wanneer jij de cursus aankoopt, krijg je onmiddellijk toegang tot het platform waar deze te volgen is. Hier kan jij zelf kiezen wanneer je de video’s bekijkt. Je hebt namelijk levenslange toegang!

Is de cursus ook voor mensen die nog geen eigen zaak hebben?

Ja! Of je nu juist gestart bent, al langer bezig bent of ervan droomt om iets van jezelf op te starten maar de stap nog niet hebt gezet, deze cursus is voor jou! Hoe sneller je weet hoe je Reels kan inzetten voor jouw business, hoe beter!

Zijn er praktische voorbeelden?

Ja! Bij elke module zitten er praktische voorbeelden bij. Zo zijn er telkens video’s opgenomen waar ik jou stapsgewijs laat zien hoe je iets doet.

Is de cursus ook voor als je producten verkoopt?

Ja natuurlijk! Reels kan je inzetten voor élke business! Hier is mijn cursus ook op gebaseerd! Zo leer je Reels maken die aansluiten bij jouw business.

Tot hoe lang heb je toegang tot de cursus?

Onbeperkt! Wanneer je de cursus aankoopt, krijg je onmiddellijk toegang tot het platform waar je de cursus op eigen tempo volgt. Komt het op dit moment niet zo goed uit? Geen probleem! Je hebt onbeperkt toegang en kan hem dus volgen waar en wanneer je wil 🙂

Kan ik de cursus ook doen als ik al wat ervaring heb met Reels?

Ja natuurlijk! De cursus is zowel voor mensen die hier al ervaring mee hebben als mensen die weinig ervaring hebben.

Wat als ik niet wil dansen, kledij wissel wil doen? Is de cursus dan ook voor mij?

Zeker en vast! Reels zijn meer dan enkel dansjes doen of kledijwissels 😉 In de cursus laat ik je zien hoe je reels maakt die aansluiten bij jóúw branche en die jóúw doelgroep aantrekken 🙂

Kan ik een factuur krijgen?

Je ontvangt een factuurtje in jouw mailbox nadat je jouw ticket hebt aangekocht. Geef bij het doen van de bestelling jouw gegevens goed door! Hoe je dit doet? Geef jouw bedrijfsnaam in, vervolgens kan je jouw BTW nummer ingeven (geef dit in zonder spaties of leestekens) ét voilà! Op deze manier kan er een factuur gemaakt worden dat je na enkele minuten in jouw mailbox ontvangt!

Hoe verloopt de Reels Challenge?

Deze vindt plaats in de maand juni 2021 en verloopt via een gesloten Instagramaccount. Iedereen die een ticket heeft gekocht voor de Reels cursus, krijgt hier toegang tot. We gaan samen een maand lang Reels maken en met elkaar connecteren/netwerken. Op dit moment zijn we met meer dan 600 deelnemers. Heel leuk als je er ook bij komt! 🙂

Geef je ook een-op-een coaching in de cursus en tijdens de challenge?

Nee! De cursus volg je geheel wanneer het jou uitkomt en tijdens de challenge motiveren en inspireren we elkaar. Ik verzorg de omgeving waar we met zijn allen kunnen connecten, maar geef er geen individuele coaching. 

€ 199,-

€149,

bynouchka

Waarom ik deze cursus maakte

 

Reels zijn momenteel heel erg hot.
Ze hebben de potentie je account in korte tijd sterk te laten groeien.
Hoe dit komt? Omdat het algoritme hier nog niet veel invloed op heeft. Zo gaan reels die ik maanden geleden deelde nu nog steeds viraal!

Ikzelf heb 11.800 volgers en mijn meest bekeken reels hebben
tussen de 50.000 & 70.000 views.

Onlangs ging ik 2,5 week offline op Instagram en wanneer ik terugkwam had ik meer dan 200 volgers erbij.
Hoogstwaarschijnlijk door de reels die viraal bleven gaan.

Reels zijn dus super interessant als jij jouw instagram account wil doen groeien! Ik help jou hier graag mee! Want ik zie nog veel te veel mensen die de stap niet zetten omdat ze niet weten hoe ze eraan moeten beginnen. Of anderen die reels op de foute manier inzetten en hierdoor kansen laten liggen.

In deze cursus deel ik in 4 stappen hoe jij een reel bedenkt, maakt, bewerkt en deelt zodat deze aanslaat bij jouw doelgroep!

Start vandaag met het uitbreiden van jouw volgers!

€ 199,-

€149,