Authentiek, eerlijk en Persoonlijk

 

Dit zijn de drie kernwaarden die mij en mijn zaak omschrijven.

En jij? Wie ben jij? Ik leer je graag kennen! πŸ™‚

Let's talk

Mijn verhaal

Authentiek, eerlijk en persoonlijk zijn drie kernwaarden die mijzelf en mijn zaak omschrijven.

Wanneer ik in het middelbaar fotografie studeerde kwamen deze waarden al sterk naar boven.

Zo kregen we aan het einde van elk trimester de kans om een vrij werk te maken rond een onderwerp dat ons interesseerde.

Ik herinner mij nog goed dat ik op dat moment op internaat zat en af en toe de zustertjes over de speelplaats zag lopen. Zij woonden samen in een klooster dat naast het internaat was gelegen. Ik wist direct wat mijn onderwerp ging worden voor mijn vrije werk! πŸ™‚

Op een dag ging ik op bezoek bij deze zustertjes en vroeg ik hen of ik hier een fotoreportage mocht maken voor een schoolopdracht. Ik bracht vele dagen door bij hen en ontdekte

…dat ik heel graag verhalen vertelde via beelden en mensen wou fotograferen in hun natuurlijke omgeving.

Mijn profs waren zo enthousiast over mijn fotoreportage dat het mij stimuleerde om mee te doen met een wedstrijd die georganiseerd werd door het Fotomuseum in Antwerpen waar je feedback kon krijgen van de grote fotograaf Erwin Olaf.

Ik won uiteindelijk deze wedstrijd en mocht samen met 3 andere fotografen Erwin Olaf ontmoeten en mijn werk voorstellen. Ja hallokes, ik heb die dag zooooveel zenuwen gehad! πŸ™‚

Het is sindsdien dat ik heb ontdekt hoe graag ik verhalen vertel en mensen het liefste fotografeer in hun natuurlijke omgeving. Zo kwam de Boost your Business! fotoshoot uiteindelijk tot stand: het fotograferen van vrouwelijke onderneemsters in hun onderneming πŸ™‚

 

Hi, ik ben nouchka πŸ™‚

Hoe ben ik gestart met by nouchka?Β 

Wel, in oktober 2018 zette ik de stap om te starten als zelfstandige in bijberoep. WΓ t ik juist ging doen wist ik nog niet 100% zeker. WΓ©l dat het iets te maken ging hebben met mijn 2 studies Γ©n grote passies: fotografie en marketing.Β 

Na een paar maanden zoeken naar wat ik nu juist wou doen, maakte ik op 1 januari 2019 mijn bedrijfsaccount op Instagram aan en was mijn eigen zaakje ‘by nouchka’ geboren! Drie maanden later schakelde ik in maart over van bijberoep naar zelfstandige in hoofdberoep. De beste beslissing die ik toen kon maken πŸ™‚Β 

Uiteindelijk is mijn zaak uitgegroeid naar een plaats waar ambitieuze ondernemers zichzelf en hun zaak verder kunnen ontwikkelen en waar ze in contact komen met andere gelijkgestemden. Want ondernemen doe je niet alleen! πŸ™‚

Enkele weetjes over mezelf

Ik ben een hoog sensitief introvert persoon die graag geniet van de kleine dingen.

Ik hou van dieren en zal altijd met heel veel enthousiasme jouw kat of hond begroeten! Mijn lievelingsmaaltijd is zonder twijfel het ontbijt & het liefste doe ik dit in een gezellige koffiebar! Ik heb een zwak voor mooi interieur en hou ervan om mijn huisje om de zoveel tijd her in te richten. Daarnaast ben ik het liefste in de natuur en hou ik van ontmoetingen of gesprekken die je anders naar het leven doen kijken.

 

Blijf op de hoogte

Wil jij graag meer tips over hoe je jouw Instagram kan inschakelen als een marketing tool voor jouw zaak? Persoonlijke ervaringen van mezelf in mijn ondernemersavontuur? Ik deel ze graag met jou via mijn nieuwsbrief! No spam, promise πŸ˜‰