Hi, ik ben
Nouchka!

Personal branding fotograaf en marketeer

fotografie

Ik heb als kind altijd moeite gehad met school. Zo kon ik mij moeilijk motiveren en vond ik niet echt een richting die bij mij paste. Op mijn 15e veranderde dit. Het was tijdens een vakantiereis dat mijn ouders opmerkten dat ik eigenlijk wel goed was met een fototoestel. Zij overtuigden mij om fotografie te gaan studeren. Mijn hele wereld veranderde.

Ik leerde mensen kennen die net zoals mij van fotografie hielden en kon eindelijk iets doen wat ik heel graag deed en waar ik goed in was.

by nouchka personal branding fotografie

Fotografie werd mijn grote passie. Het werd een manier om mijzelf uit te drukken.

Uiteindelijk besloot ik om na mijn studies verder te gaan studeren aan het KASK in Gent. Hier verloor ik jammer genoeg mijn passie voor fotografie en bergde mijn fototoestel voor jaren op.

marketing

Het was via mijn broer dat ik in contact kwam met marketing. Hij studeerde in het buitenland en kwam elke keer naar huis met super leuke verhalen. Ik voelde: dit wil ik ook studeren! Zo vertrok ik op mijn 23ste naar Barcelona om European Business Management te gaan studeren. Dit is een studie waar je elk jaar in een ander land studeert.

Datzelfde jaar stapte mijn papa uit het leven en viel mijn wereld in elkaar.

Ik besloot om verder te studeren in België, dichtbij mijn familie en vrienden.

Het schoolsysteem is iets waar ik altijd heel hard mee gestruggled heb en ook hier voelde ik weer: dit is niet 100% mijn ding. Uiteindelijk volgde ik mijn hart en besloot ik om te stoppen met studeren.

Ik vroeg mijn ondernemersnummer aan om iets op mijzelf in bijberoep te starten en begon daarnaast te werken in een leuke koffiebar in Mechelen.

best of both worlds

Ik merkte al heel snel op dat andere onderneemsters weinig foto’s van zichzelf hadden en kwam zo met het idee om personal branding fotoshoots aan te bieden waar ik de onderneemster en haar zaak in de kijker zou zetten.

Op dat moment was er niet echt een gelijkaardig aanbod in België, wat ervoor zorgde dat dit een succes werd en ik al snel onderneemsters van over heel België mocht fotograferen.

Via mijn zaak kon ik mijn 2 grote passies combineren: fotografie en marketing en dat doe ik tot op de dag van vandaag nog altijd.

Ondertussen bied ik naast mijn fotoshoots ook online cursussen en trajecten aan, heb ik mijn eigen presets ontwikkeld, organiseer ik netwerkbrunches met The Breakfast Club en heb ik een podcast waar ik mijn inzichten en avonturen deel op persoonlijk en zakelijk vlak.

Fun facts over mij:

Nouchka De Maeyer by nouchka
Ik hou van lachen, een groeimindset, diepgaande gesprekken en genieten van de kleine dingen.
Nouchka Ziggy en Flake
Ik heb 2 fluffy babies: Flake (ros en scheel) en Ziggy (grijs en grumpy)
Nouchka De Maeyer by nouchka
Ik ben een echte waterrat en ga vaak zwemmen en duiken, het liefste in de open lucht!
by nouchka Nouchka De Maeyer
Je kan mij dagelijks terugvinden in een gezellige koffiebar met een matcha latte pies <3 :)
by nouchka zelfontwikkeling en business Nouchka De Maeyer
Ik ben verslaafd aan mijzelf bijscholen op vlak van zelfontwikkeling, mindset en business.
by nouchka personal branding fotografie

mijn expertise

Ik heb een achtergrond in fotografie en marketing en heb deze 2 passies samengevoegd in mijn zaak. Op deze manier kan ik niet alleen vanuit het standpunt van een fotograaf helpen maar ook op marketing vlak. Dit laatste is heel belangrijk als je hulp nodig hebt bij jouw online zichtbaarheid als onderneemster.

Iemand anders haar verhaal is iets wat mij super hard boeit. Zo weet ik de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Deze kern hebben we nodig om jouw verhaal weer te geven via beelden.

17 jaar

ervaring als fotografe

10 jaar

ervaring in marketing

500+

onderneemsters gefotografeerd

1000+

presets verkocht

2500+

studenten online cursussen

Mijn missie

Ik weet hoe spannend het is om jezelf zichtbaar te maken (been there, done that). En daarom wil ik andere vrouwen hiermee helpen! Zo kijken we tijdens onze samenwerking ook naar het stukje mindset en marketing. Een shoot met mij is dus niet alleen mooie foto’s ontvangen maar ook echt de stap naar groei in jezelf en in jouw zaak. Je doet dit niet alleen, i’m by your side 🙂

mijn klanten

reviews