Online Course Roadmap

Hét stappenplan dat je stap per stap leert hoe je jouw eigen online cursus bedenkt, maakt, lanceert én met succes verkoopt.
 • Vergroot jouw expertstatus
 • Bereik meer mensen zonder er zelf onderdoor te gaan
 • Ervaar financiële vrijheid
 • Stop met uurtje/factuurtje te werken

Dit is hoe Ilke de OCR ervaarde:

Ilke van @ilkepoelmanphotography

“De Online Course Roadmap gaat extreem tot in de diepte. Nouchka neemt je letterlijk bij de hand, legt je to the point uit wat je moet doen, hoe je dit het beste doet, … Echt álles wat komt kijken bij het maken en verkopen van een online cursus zit in de OCR.”

“Ik heb er enorm van genoten om de OCR mee te volgen en het is hierdoor dat ik zoveel extra know-how heb, het is heel hands-on waardoor je perfect weet hoe je er aan moet beginnen en wat je exact moet doen.”

Herken je dit?

😫 Je hebt het gevoel dat je business altijd op de eerste plaats komt. Je bent er 24/7 mee bezig.

😫 Je botst op de limieten van ‘uurtje-factuurtje’ werken. Een uur niet gewerkt = een uur niets verdiend.

😫 Je blijft opdrachten aannemen, ook al voel je je er niet goed bij.

😫 Je voelt de energie uit je lijf lopen, maar hebt geen tijd om er iets aan te doen.

😫 Je wil je omzet verhogen zonder je naar een burn-out toe te werken.

😫 Je wil meer mensen bereiken, maar weet niet hoe.

😫 Een passief inkomen lijkt je wel iets, maar je weet niet hoe je eraan begint.

😫 Je hebt nood aan meer quality time met je gezin én met jezelf.

Meer vrijheid dankzij je eigen online cursus

 • Je business werkt voor jou. Ook wanneer jij met je kinderen in Plopsaland bent of geniet van een welverdiende reis.
 • Je verhoogt je bereik én je omzet, zonder dat je meer uren moet kloppen.
 • Je neemt alleen nog opdrachten aan die jou energie geven.
 • Je kan nog meer mensen helpen door jouw kennis en ervaring te delen.
 • Niet je zaak, maar jij komt op de eerste plaats.
elearning-market-size

Booming business

Meer en meer mensen verkiezen wereldwijd om online lessen te volgen in plaats van op locatie. Het geeft hen meer flexibiliteit en maakt het mogelijk om bij te leren op hun eigen voorwaarden.

 

Zo was de e-learning markt in 2015 bijna 100 miljard euro waard. Deze steeg vervolgens in 2018 naar meer dan 170 miljard euro en zou in 2025 meer dan 270 miljard euro waard zijn. (E-learning Market Size)

 

Het gaat alleen maar toenemen zoals je kan zien en als ambitieuze onderneemster wil je deze unieke kans écht niet missen! 😉

Maak je eigen online cursus met de Online Course Roadmap

Een eigen online cursus is de beste manier om je bereik te vergrotenmeer omzet te draaien en te ondernemen volgens je eigen voorwaarden. Je hebt als expert zoveel kennis en ervaring waarmee je je ideale klant helpt. Dankzij een online cursus kan je die kennis met veel meer mensen delen zonder dat je zelf dag en nacht met je business bezig hoeft te zijn. 

Zo heb ik de afgelopen jaren lanceringen tussen €20.000 (kleine lancering) en €70.000 (grotere lancering) gedraaid.

 • Storyselling Academy maart ’21 (€37.000 in 1 maand)
 • Reels cursus mei ’21 (€20.000 omzet in 1 week)
 • Online Course Roadmap oktober ’21 (€67.000 in 1 maand)
 • Preset lancering januari ’22 (€47.000 in 1 week)
 
En jup, zoals je kan zien, zijn mijn lanceringen alleen maar beter geworden. 
 
Hoe dit komt? Omdat ik zelf heel veel heb geëxperimenteerd. Op deze manier heb ik een strategie ontwikkeld die jou helpt om jouw online cursus te lanceren aan omzetten van €10.000 tot €100.000 🙂

Weet je niet waar te beginnen?
Begin gewoon bij de Online Course Roadmap!

online-course-roadmap-mockup

🚀 Je pakt je eigen belemmerende overtuigingen aan en zoekt uit over welk thema jij een online cursus kan maken. Zeg dag tegen belemmeringen als ‘Er zijn al zoveel cursussen, waarom zouden ze die van mij kopen?’ of ‘Je moet technisch aangelegd zijn om een online cursus te maken’ etc 😉

🚀 Na grondig marktonderzoek weet je waar de pijnpunten van je ideale klant liggen en kan je daar perfect op inspelen met jouw cursus.

🚀 Je bouwt stap voor stap de cursus op die past bij jouw thema of onderwerp.

🚀 Je hoeft helemaal geen technisch genie te zijn om je eigen cursus online te krijgen, de video-tutorials helpen je daarbij.

🚀 Je hebt een volledig uitgewerkt lanceringsplan, zodat je helemaal klaar bent wanneer je je cursus met de wereld deelt.

🚀 Je weet hoe je ook na de lancering je cursus passief kan blijven verkopen.

social proof OCR

Dit leer je in de OCR:

OCR MODULE 1

Module 1: De 3 fundamenten klaarzetten

In de eerste module zorgen we ervoor dat we zowel onszelf áls onze business voorbereiden om aan de slag te gaan. Na deze module heb jij een ondernemers mindset, weet je hoe je jezelf als sterk merk neerzet en heb je een onderwerp voor je cursus bepaald.

OCR MODULE 3

Module 2: Jouw online cursus als onweerstaanbaar aanbod

Vervolgens kijken we naar jouw cursus als online product en creëren we een onweerstaanbaar aanbod volgens het 6-SC model. Hierna heb jij een cursus gecreërd waar jouw doelgroep er naar uitkijkt om deze te kopen!

OCR MODULE 3

Module 3: Het online aanbieden van jouw online cursus

Er zijn verschillende manieren om jouw cursus vorm te geven en deze online aan te bieden. Zo kan je kiezen voor budgetvriendelijke manieren tot meer geavanceerde. In deze 3e module laat ik jou alle opties zien zodat je zelf kan kiezen wat het beste bij jou past.

OCR MODULE 4

Module 4: Maak jouw website sales proof: zet jouw bezoekers om in klanten​

We willen onze website voornamelijk voor ons laten werken. Ik laat je hier alles zien wat jij nodig hebt om jouw bezoekers om te zetten in klanten.

Module 5: Bouw een publiek op om jouw cursus aan te verkopen

Wanneer we onze cursus willen gaan verkopen, is het natuurlijk belangrijk om hier een publiek voor te hebben, m.a.w: mensen die onze cursus willen kopen. In deze module kijken we naar welke manieren er bestaan om jouw publiek te laten groeien.

OCR MODULE 6

Module 6: Jouw sales een extra push geven volgens de LIEWA-methode

Hoe zorg je er nu het beste voor dat je jouw omzet zoveel mogelijk verhoogt via jouw lancering? In deze module laat ik zien hoe jij een lancering van 10K tot 100K kan halen.

OCR MODULE 7

Module 7: Maak je klaar om jouw cursus succesvol te lanceren: alles over online lanceren

En dan zijn we eindelijk aangekomen aan jouw lancering, YAY! In deze voorlaatste module deel ik alles met jou wat jij moet weten om een succesvolle lancering te houden.

OCR MODULE 5

Extra bonus module 8: Jouw online cursus op automatische piloot blijven verkopen

Omdat ik niet wil dat je van lancering naar lancering leeft, maar je ook jouw cursus doorheen het jaar kan blijven verkopen, heb ik deze module toegevoegd. Hier laat ik je zien hoe jij jouw cursus op automatische piloot kan blijven verkopen.

Vera verdiende haar investering 4,5x terug!

Vera van @thepinbranding

“Nouchka neemt jou per module mee hoe je jouw online cursus moet opzetten. Het was voor mij heel behapbare informatie en was precies wat ik nodig had voor mijn online cursus!”

“Ik heb de investering in de Online Course Roadmap er maar liefst 4,5 keer uitgehaald met mijn eerste lancering en ik ben van plan om de cursus nogmaals te gaan lanceren.”

“Ik vond het zeker de moeite waard en ben heel blij dat ik Nouchka zo heb leren kennen en ze mij zo heeft meegeholpen. Mocht je twijfelen, dat zou ik niet doen want je krijgt er echt enorm veel waarde voor terug!”

Dit krijg je allemaal:

Online Course Roadmap by NOUCHKA

To the point video tutorials

De Online Course Roadmap bestaat uit video tutorials waar ik to the point alle waardevolle informatie in deel. De video’s zijn voorzien van presentaties en mij als jouw persoonlijke mentor zodat het visueel makkelijker is om de leerstof op te nemen.

Money Mindset

Je zal merken dat je uitgedaagd wordt op vlak van jouw money mindset. Zo wil ik je echt klaarstomen om grootser te gaan denken én te gaan handelen. Ik wil er echt voor zorgen dat je niet enkel op business vlak maar ook op persoonlijk vlak een grote verandering gaat merken na het volgen van de OCR 🙂

Online Course Roadmap by NOUCHKA

Persoonlijke wins en fails van Nouchka

Ik heb zelf heel veel geëxperimenteerd met het maken en lanceren van online cursussen en heb hier dus heel veel ervaring mee. Zo deel ik in de OCR zowel mijn wins áls mijn fails zodat jij hier uit kan leren en niet dezelfde fouten hoeft te maken zoals ik heb gedaan 😉

Online Course Roadmap by NOUCHKA

Technische videotutorials

Omdat ik zelf niet technisch ben aangelegd, weet ik hoe handig het is om extra technische tutorials in videovorm te hebben. Daarom hebben mijn team en ik de OCR voorzien van extra technische tutorials zodat jij via video kan zien hoe wij iets doen. Jup, wij nemen je letterlijk mee in ons scherm. Geen technisch aangelegd persoon? No worries! We’ve got you covered 🙂

Online Course Roadmap by NOUCHKA

Oefeningen, voorbeelden en tutorials

Ik ben zelf grote fan van voorbeelden dus deze heb ik in de OCR verwerkt! Daarnaast zijn er bij elke module oefeningen voorzien zodat je de geziene leerstof kan omzetten in de praktijk en zijn er uiteraard ook tutorials waarbij we je stap per stap laten zien hoe je iets doet.

Online Course Roadmap by NOUCHKA

Kijkje achter de schermen: Instagram Stories

Mijn grootste marketing gebeurt via Instagram Stories. Het is op deze plek dat ik mijn doelgroep opwarm en omzet tot klanten. Hoe ik dit doe laat ik je via enkele voorbeelden zien in de OCR.

Online Course Roadmap by NOUCHKA

Mijn e-mailflow

Daarnaast zet ik ook hard in op e-mailmarketing om leads te verzamelen en deze om te zetten in klanten. Ik heb in de OCR mijn eigen e-mail flows toegevoegd zodat je kan zien hoe ik dit doe. Op deze manier kan je je ook laten inspireren om jouw eigen e-mail flow te maken 🙂

Online Course Roadmap by NOUCHKA

Lanceringskalender

Om je te helpen met de planning van jouw lancering, heb ik een lanceringskalender toegevoegd. Deze kalender laat duidelijk de verschillende fases van een lancering zien. Op deze manier kan jij je eigen lancering goed voorbereiden en ben je ready to go!

Online Course Roadmap by NOUCHKA

Launch Workflow OCR

Er komt veel kijken bij een goede lancering en daarom hebben mijn team en ik deze lanceringsflow gemaakt voor jou. Hier staan alle stappen in beschreven die jij moet zetten om je goed voor te kunnen bereiden op jouw lancering. En niet alleen daarbij, ook tijdens jouw lancering kan je hier op terug vallen.

Online Course Roadmap by NOUCHKA

Altijd toegang tot nieuwe updates

Omdat ik zelf iemand ben die heel graag bijleert én deze kennis met anderen deelt, zal ik regelmatig de OCR updaten met nieuwe informatie. Uiteraard krijg jij als deelnemer hier altijd toegang tot 🙂

Liesa ervaarde veel meer rust tijdens haar lancering dankzij de OCR

Liesa van @thehabitmind

“Mijn lancering van mijn online cursus is heel goed verlopen dankzij de OCR. Zo ervaarde ik veel meer rust tegenover mijn vorige lancering. Ik stond ook echt volledig achter alles wat ik deed in mijn lancering.”

“Ik had helemaal niet het gevoel dat ik aan het verkopen was, eerder dat ik waarde op de markt aan het brengen was. Dit allemaal dankzij de oefeningen in de OCR.”

“Op de eerste dag van mijn lancering had ik 17 inschrijvingen en uiteindelijk ben ik geland op 36 deelnemers!”

Ontdek de 3 formules

DIY

997
 • Je volgt de cursus individueel op jouw eigen tempo
 • Onmiddellijk toegang tot alle leerstof
 • Extra technische videotutorials
 • Voorbeelden en oefeningen uit de praktijk
 • Onbeperkt toegang tot de cursus
 • Toegang tot alle nieuwe updates: we groeien samen!

MASTERMIND

1497
 • In groep (start terug in 2023)

Na de Online Course Roadmap:

1. Heb jij een online cursus die aanslaat bij jouw doelgroep

Het stappenplan van de OCR helpt jou bij het bedenken van een sterk onderwerp voor jouw online cursus. Een onderwerp waar zowel jij áls jouw doelgroep blij van wordt.

2. Lanceer jij deze op een succesvolle manier

Je bent volledig klaar om aan jouw lancering te starten en weet wat er voor nodig is om lanceringen van 10K tot 100K te draaien.

3. Blijf je jouw cursus op automatische piloot verkopen

Je weet hoe je jouw online cursus na jouw lancering kan blijven verkopen. Opnieuw en opnieuw. Inderdaad, ook op momenten waar jij er niet mee bezig hoeft te zijn.

Twijfel je nog?

🧐 "Ik moet eerst nog meer ervaring opdoen vooraleer ik een online cursus kan maken."

FOUT!

Je zal altijd meer kennis en ervaring blijven opdoen. Als je wacht tot je alles weet, dan komt die cursus er waarschijnlijk nooit.

Weet dat jij nu al meer weet over het onderwerp dan je klant. Dus je kan hen sowieso al helpen. En naarmate je nog meer expert wordt in je vak, kan je je cursus aanpassen en uitbreiden om je klant nog beter te helpen. Je cursus groeit mee met jou.

🧐 "Een online cursus maken is moeilijk. Je moet hier technisch voor aangelegd zijn.

FOUT!

Wist je dat ik zelf van nature niet technisch ben aangelegd? Daarom laat ik van alle technische zaken in mijn business video’s maken door mijn team. Op deze manier kan ik stap per stap zien hoe zij iets doen en weet ik hoe ik dit in het vervolg eventueel zelf kan doen.

Daarom hebben we extra technische videotutorials toegevoegd aan de OCR, zodat jij ook stap per stap kan meekijken hoe je iets doet 🙂

🧐 "De markt is al veel te verzadigd"

Hier heb ik een heel andere gedachte over 😉 Het is juist omdat er van iets veel is dat dit werkt! En het gaat er niet over hoe ‘verzadigd’ de markt zou zijn… Wél om hoe jij je binnen die markt onderscheidt van al derest. En hoe je dit doet laat ik je zien in de OCR!

🧐 "Ik heb geen tijd om een online cursus te maken..."

Het feit dat je zegt dat je op dit moment geen tijd hebt, wil eigenlijk al zeggen dat je juist tijd zou moeten maken om een online cursus te maken omdat dit je juist méér tijd gaat opleveren op lange termijn! 😉 Het hangt dus af van prioriteiten stellen: wil jij verandering in jouw leven? Maak daar dan bewust tijd en ruimte voor vrij.

🧐 "Er zijn al zoveel online cursussen op de markt... Waarom zou iemand er 1 van mij kopen?"

Omdat mensen van andere mensen kopen! Met andere woorden: mensen kopen van jou omwille van de persoon die je bent en wat je doet. De ervaring en kennis die jij bezit is uniek, vergeet dat niet! Wedden dat er stiekem al mensen op jou en jouw online cursus zitten te wachten? 😉

🧐 "Wat als niemand mijn cursus koopt..."

Hier wil ik je graag uitdagen om jouw focus te veranderen naar ‘Hoe kan ik mijn doelgroep het beste helpen?’.

Door dit te doen verander je de focus naar jouw doelgroep, waar het eigenlijk allemaal om draait, toch? 😉

Ik begrijp dat dit akelig kan aanvoelen maar het is eigenlijk een andere manier van denken. In plaats van in angstmodus te kruipen, probeer in die overvloed modus te verplaatsen.

🧐 "Ik heb te weinig volgers om een online cursus te maken en te verkopen"

Het draait niet om de hoeveelheid volgers die je hebt, wél om de kwaliteit van jouw volgers. Zo zie ik accounts met énorm veel volgers (10.000+) die amper cursussen verkocht krijgen.

Ikzelf had bij mijn allereerste online cursus slechts 300 volgers waarvan er 60 mijn cursus aankochten 😉

Daarnaast laat ik je ook in de OCR zien hoe je een publiek opbouwt om jouw cursus aan te verkopen.

🧐 "Ik weet niet waarover ik een online cursus moet maken..."

Als je nog geen idee hebt om een cursus over te maken is dat helemaal oké! Zo waren er in de vorige ronde ook deelnemers die een online aanbod wilden opbouwen maar nog geen idee hadden over wát ze dan juist een online cursus konden maken.

In de OCR laat ik je via verschillende stappen zien hoe jij jouw onderwerp voor jouw cursus vorm geeft.

🧐 "Ik durf de stap niet te zetten! Wie ben ik nu om een online cursus te maken..."

Dit is een gedachte die bij heel veel onderneemsters naar boven komt wanneer ze er aan denken om een online cursus te maken, dus hier ben je zeker niet alleen in 😉

Weet dat dit jouw belemmerende gedachten zijn die jou in jouw comfort zone proberen te houden.

Zet deze gedachte om in ‘Ik heb kennis en ervaring die ik met anderen kan delen en deze mensen zo dus kan verder helpen’. 

Als jij het niet doet, dan laat je jouw doelgroep met hun probleem achter óf helpt iemand anders hen in jouw plaats verder.

🧐 "Een online cursus maken kost veel geld."

FOUT!

Je kan zelf kiezen hoeveel geld je in een online cursus maken investeert.

Zo kan je een professionele cameraploeg inhuren en veel geld betalen aan zaken die niet echt nodig zijn óf je kan voor een low budgetmethode gaan.

Het is al mogelijk om een online cursus te maken aan minder dan €50/maand 😉

Welke manier jij kiest, is dus aan jou. In de OCR laat ik je alvast alle verschillende manieren zien!

🧐 "Wat als ik de investering er niet uithaal?"

Ik geloof er in dat je de investering er meerdere keren gaat uithalen 🙂

Dit stappenplan is meermaals uitgetest én goedgekeurd door deelnemers uit de 1e ronde die hun investering 2 tot zelfs 4,5x er uit hebben gehaald.

Daarnaast wil ik jou ook hier weer uitdagen om niet in schaarste te gaan denken maar eerder in overvloed. Focus je op wat deze cursus jou allemaal kan opbrengen. En dan bedoel ik niet alleen op financieel vlak maar ook op mindset, marketing en business vlak.

Hier zit meer dan 3 jaar ervaring in van iemand die voor jou de fouten al heeft gemaakt zodat jij ze niet meer hoeft te maken 😉 Die een stappenplan heeft ontwikkeld dat jou helpt om een succesvolle cursus te maken en te lanceren. Dat vind ik héél veel waard.

online-course-roadmap-mockup

Zit je met twijfels of vragen? Check de veelgestelde vragen onderaan. Vind je daar geen antwoord, stuur me dan een mailtje hi@bynouchka.com, ik help je graag verder met je beslissing! 🙂

Lisa ontwikkelde haar idee voor haar online cursus tijdens de OCR

Lisa van @nom.eat

“Door de OCR te volgen heb ik nu een heel duidelijk beeld over wat er juist moet gebeuren en hoe dit moet gebeuren. Dit heeft mijn heel hard geholpen om er echt in te vliegen.”

“Het toffe aan de OCR vond ik dat het een super volledig programma is: zowel mindset als marketing, lanceren, het inhoudelijke en alle technische info komen aan bod.”

“Het meest waardevolle vond ik dat Nouchka haar eigen ervaring met online cursussen, die heel hard aanslaan, deelt in de OCR. Zo leer je het van iemand die er al veel ervaring mee heeft en kan jij sneller een kwalitatieve cursus maken en lanceren.”

Wat deze cursus uniek maakt

Wist je dat ik by NOUCHKA oorspronkelijk gestart ben als social media agency? Ik maakte online workshops over Instagram en verkocht die – bij gebrek aan een website – via Instagram. Bij mijn eerste lancering had ik amper 300 volgers en toch verkocht ik 60 tickets.

Ondertussen werkte ik ook als personal branding fotograaf voor onderneemsters die meer online zichtbaarheid wilden, maar zich lieten tegenhouden door hun eigen onzekerheid. Die business boomde en ik liet de online cursussen voor wat ze waren.

Tot in 2020 Corona uitbrak en ik plots zonder werk kwam te zitten.

Ik wilde mijn doelgroep op een andere manier bereiken en helpen en kwam weer bij de online cursussen uit. Tijdens de eerste lockdown lanceerde ik 2 cursussen. Met succes: mijn omzet vervijfvoudigde op 1 maand tijd! Zo ging ik van €2.000 naar €10.000 maandelijkse omzet.

Tegelijkertijd botste ik tegen de limieten van mijn fotoshoots aan: wanneer ik werkte, kwam er geld binnen, anders niet… Als introvert, hoog sensitief persoon had ik na mijn fotoshoots altijd een paar dagen tijd nodig om te bekomen. Zo zat ik dus gelimiteerd in het werk dat ik kon doen en lukte het mij niet om mijn omzet op die manier te verhogen.

 

Dankzij mijn online cursussen kon ik dit wél.

Zo had ik het afgelopen jaar de volgende succesvolle lanceringen:

 • Storyselling Academy maart ’21 (€37.000 in 1 maand)
 • Reels cursus mei ’21 (€20.000 omzet in 1 week)
 • Online Course Roadmap oktober ’21 (€67.000 in 1 maand)
 • Preset lancering januari ’22 (€47.000 in 1 week)
 
Daarnaast:
 • Kan ik meer mensen bereiken én verder helpen zonder dat ik er zelf onderdoor ga
 • Heb ik een manier gevonden om mijn kennis en ervaring door te geven
 • Vergrootte ik mijn community
 • Voel ik mij veel rustiger en stabieler
 • Zijn er veel meer mogelijkheden gekomen door de financiële vrijheid die ik nu ervaar

Na 2,5 jaar en meer dan 8 lanceringen weet ik wat werkt en wat niet. Want ze waren zeker niet allemaal een groot succes. En net uit die lanceringen die flopten heb ik het meeste geleerd.

Kennis die ik nu met jou wil delen en fouten waarvoor ik jou wil behoeden. Ik wil je stap voor stap begeleiden in jouw proces: van het bedenken van een concept tot het lanceren en passief blijven verkopen van je cursus. Zodat jij ook jouw bedrijf kan schalen op jouw eigen voorwaarden.

Zo ervaarde Eveline de OCR:

Eveline van @bigsalad.be

“Ik ben zelf totaal niet technisch aangelegd, ik heb daar zelfs een beetje bang van maar het was allemaal zo duidelijk uitgelegd dat het super gemakkelijk is.

“Ik heb dankzij de OCR al bepaalde cliënten aangetrokken die mijn cursus voor hun personeel willen aankopen dus ik ben super enthousiast, binnenkort ga ik lanceren!”

“Ik heb de Mastermind gevolgd waar ik heel toffe mensen heb leren kennen en hier heel blij om ben.

Is de Online Course Roadmap iets voor jou?

De OCR is iets voor jou als:

 • Je bent op zoek naar een manier om je omzet te verhogen zonder dat je dag en nacht met je bedrijf bezig bent.
 • Je wil meer energie halen uit het werk dat je doet en tijd vrijmaken voor de dingen en mensen die je belangrijk vindt.
 • Je wil je kennis delen en je status als expert versterken.
 • Je bent bereid om de komende maanden wekelijks een halve tot volledige dag vrij te maken om de cursus te doorlopen én actie te nemen.

Er is (nog) geen match als je:

 • Niet bereid bent om tijd te nemen om met de cursus aan de slag te gaan.
 • Je op dit moment vannales doet en dit zo wil blijven doen
 • Je geen stappen buiten jouw comfortzone wil zetten
 • Jezelf niet zichtbaar wil maken online.
 • Geen idee hebt wie je doelgroep is.

Aantal deelnemers:

0

Word jij de volgende die jouw eigen succesvolle online cursus lanceert?

Veelgestelde vragen

Deze cursus is voor elke onderneemster die al eventjes bezig is en graag haar omzet wil verhogen. Zo voel je dat je tegen jouw limiet van werken aanzit en zoek je naar een andere manier om jouw omzet te verhogen. Jouw doelgroep beschikt duidelijk over een pijnpunt of droom waar jij met jouw kennis/ervaring op kan inspelen.

Het verschil tussen de DIY en de Mastermind is dat je bij de DIY de cursus volledig individueel volgt. Zo krijg je onmiddellijk toegang tot alle modules wanneer je de DIY versie volgt.

 Natuurlijk! Je hoeft helemaal nog geen duidelijk idee te hebben. Zo stappen er altijd mensen in die zowel van 0 starten, als mensen die wel al helemaal weten hoe ze hun cursus gaan maken.

Zo was Lisa van Nom Eats 1 van de eerste die zich voor de OCR bij de eerste ronde inschreef zonder dat ze al wist waarover ze een online cursus wou maken.

Doorheen het stappenplan van de Online Course Roadmap heeft ze een super origineel en leuk onderwerp gevonden en is ze op dit moment haar cursus aan het lanceren!

Ik laat je adhv verschillende stappen zien hoe je jouw eigen onderwerp vindt. Je kan dus perfect deelnemen zonder dit al te weten!
Dat begrijp ik want ik heb ook op een punt gezeten dat ik al zo weinig tijd had. Zo voelde ik eigenlijk heel hard aan dat er iets moest veranderen maar had ik precies geen tijd en ruimte in mijn hoofd om er iets nieuws bij te nemen.

Als jij dit ook zo aanvoelt, kan ik je zeggen dat het juist nu de tijd is om stappen te nemen naar verandering. 

Ik was zelf op een gegeven moment volledig uitgeblust van mijn personal branding fotoshoots dat ik heb besloten om deze langzaamaan af te bouwen en mijn tijd en energie te investeren in het opbouwen van een online aanbod.

Tot op de dag van vandaag is dit de beste beslissing die ik toen heb genomen want het heeft er voor gezorgd dat ik vandaag een business heb die voor mij werkt. Een business die mij de financiele vrijheid geeft waardoor er zoveel meer mogelijkheden zijn gekomen.

En dat wil ik jou ook kunnen geven. 

Daarnaast raad ik je aan om te kiezen voor de Mastermind of de 1:1 formule zodat je iemand hebt die jou gedurende deze reis motiveert en jou ‘die extra sjot onder jouw kont geeft’ 😉Dat begrijp ik! Ik vind het zelf ook altijd héél spannend om grote investeringen te doen. Tegelijkertijd hebben diezelfde investeringen mij enorm hard geholpen in mijn groei op zowel persoonlijk- als op businessvlak!

 

Als jij alle geziene leerstof in actie omzet, kan jij jouw investering met 1 lancering makkelijk terug verdienen. Stel je eens voor: je lanceert een cursus van €100. Zo zou je al met 10 verkochte cursussen jouw investering terug hebben verdiend.

 

Het beste van allemaal? Ik ga jou ook leren hoe je deze cursus kan blijven verkopen, opnieuw en opnieuw. Zodat jij hier passief geld mee kan blijven verdienen = geld verdienen wanneer je dus niet aan het werk bent. Maw: Je kan jouw investering meerdere keren terugverdienen. En daar gaan we voor natuurlijk!
Ja, dat gaat zeker! Het is mogelijk om in 6 of 12 maandtermijnen te betalen. Dit wil zeggen dat je 6 of 12 opeenvolgende maanden een vast bedrag betaalt. Startende van de maand waar je jouw ticket aankoopt. Zo kan je al vanaf €98,00 starten!

Ik geloof er in dat je de investering er meerdere keren gaat uithalen 🙂

Dit stappenplan is meermaals uitgetest én goedgekeurd door deelnemers uit de 1e ronde die hun investering 2 tot zelfs 4,5x er uit hebben gehaald.

Daarnaast wil ik jou ook hier weer uitdagen om niet in schaarste te gaan denken maar eerder in overvloed. Focus je op wat deze cursus jou allemaal kan opbrengen. En dan bedoel ik niet alleen op financieel vlak maar ook op mindset, marketing en business vlak.

Hier zit meer dan 3 jaar ervaring in van iemand die voor jou de fouten al heeft gemaakt zodat jij ze niet meer hoeft te maken 😉 Die een stappenplan heeft ontwikkeld dat jou helpt om een succesvolle cursus te maken en te lanceren. Dat vind ik héél veel waard.

Vraag jezelf af: wat is de reden juist waarom ik dit nu niet zou doen? Zo heb je altijd 2 keuzes

 1. Je kiest om het uit te stellen en er op een ander moment aan deel te nemen

-> gevolg: je blijft in je comfortzone zitten OF in dezelfde situatie die jou op dit moment niet gelukkig maakt en blijft tegen de problemen in jouw business aan lopen: je wil je omzet verhogen maar dit gaat alleen als je meer werkt. Je voelt dat dit negatieve gevolgen heeft voor jezelf (je gezondheid) en jouw omgeving

 1. Je kiest om ervoor te gaan en mee te doen

-> gevolg: je zet een stap in de richting van verandering op zowel business- als op persoonlijk vlak. Hierdoor maak je ruimte voor meer financiële vrijheid, meer mensen verder helpen én jouw expertstatus verhogen.

Kan je er niet altijd bij zijn bij de live momenten? No problemo! Ze worden telkens opgeslagen in jouw online leeromgeving. Deze kan je dus achteraf bekijken.

De cursus – inclusief de videolessen, tutorials, oefeningen en bonus – blijft levenslang beschikbaar.

Het traject duurt zo’n 4 maanden als je de Mastermind of 1:1 formule volgt.

Bij de DIY formule kan je de cursus op je eigen tempo volgen en kies je dus zelf hoe lang je er over doet.

Het hangt van persoon tot persoon af hoeveel tijd jij nodig hebt om de geziene leerstof om te zetten in de praktijk natuurlijk, bij de ene is dit sneller dan bij iemand anders.

Ik raad je aan om wekelijks een halve tot hele dag vrij te maken om met de OCR bezig te zijn.

Plan bewust tijd in om aan de cursus te werken, de video’s te bekijken en de theorie om te zetten in actie. Uit ervaring weet ik dat je meer kans hebt om de gewenste resultaten te behalen als je tijd neemt en écht aan de slag gaat met de cursus.

Zeker! Geef bij de betaling van je ticket je bedrijfsnaam op, dan kan je je btw-nummer invullen (zonder spaties of leestekens). Van zodra de betaling in orde is, krijg je de factuur in je mailbox.