Wil jij ook krachtige, authentieke foto's?

Dan is een personal branding fotoshoot iets voor jou! Hier vertalen we jouw verhaal naar sprekende foto's die opvallen bij jouw ideale klant

zo werkt het:

01

Kennismakingscall

Vooraleer we gaan samenwerken, leren we elkaar beter kennen via een kennismakingscall. Hier ontdekken we of er een match is en hoe ik jou het beste kan verder helpen.

02

Brainstormsessie

Tijdens een brainstormsessie kijken we naar de invulling van de fotoshoot. Wat voor foto's gaan we maken? Op welke locatie? Welke kledij en accessoires horen hierbij? Etc.

Met mijn marketing achtergrond en creativiteit denk ik mee over hoe we jouw brand het beste in beeld kunnen brengen.
Zo duik ik mee in jouw verhaal en kijk ik vooral mee naar hoe we foto’s kunnen maken die jouw authenticiteit en expertise weergeven.

Het is dus niet alleen ‘mooie foto’s maken’, het gaat veel dieper dan dat. We bespreken het type foto’s, hoe de locatie eruit ziet, welke outfits en props hierbij passen, etc.

03

fotoshoot

YAY! En daar is eindelijk dé dag waar we foto's gaan maken! Hier zorg ik ervoor dat je helemaal op je gemak bent en we samen voor een heel mooi resultaat gaan!

04

Aflevering

Na een paar dagen ontvang jij alle geselecteerde foto’s in jouw mailbox!

04

Aflevering

Na een paar dagen ontvang jij alle geselecteerde foto’s in jouw mailbox!

Ik geef je duidelijk richtlijnen van poses die je kan aannemen en laat  je tussendoor al resultaten zien.

Je zal merken dat het allemaal heel natuurlijk verloopt en dat je vergeet dat er een camera op jou gericht is.

Wat maakt het anders?

Na mijn studies fotografie ben ik marketing gaan studeren. Deze 2 passies heb ik uiteindelijk samengevoegd en zo is by NOUCHKA ontstaan. Ik duik dus ook op marketing vlak mee in jouw verhaal en zorg op die manier dat we voor foto’s gaan die jouw online zichtbaarheid versterken en jouw ideale klant aantrekken.

Als empathisch persoon kan ik anderen goed aanvoelen en weet ik wat iemand nodig heeft om op zijn/haar gemak te zijn. Zo ga ik tijdens een shoot naar de kern en resulteert dit in authentieke en krachtige foto’s.

by nouchka personal branding fotografie

17 jaar

ervaring als fotografe

10 jaar

ervaring in marketing

500+

onderneemsters gefotografeerd

direct jouw pakket kiezen:

Ik bied momenteel 3 verschillende pakketten aan voor fotoshoots. Is er iets anders waar je hulp bij nodig hebt? Bijvoorbeeld bij het fotograferen van events, producten, … Aarzel dan niet om mij te contacteren via **@by*******.com!

minishoot

Branding shoot

full shoot

by nouchka personal branding fotografie

minishoot

297,- excl btw

Branding shoot

597,- excl btw

Full shoot

997,- excl btw

Niet gevonden wat je zocht?

Had jij iets anders in gedachten qua fotoshoot? Bijvoorbeeld meerdere uren, fotograferen in het buitenland, productfotografie, events, … Aarzel dan niet om mij te contacteren via **@by*******.com. Ik maak met plezier een offerte op maat voor jou!

zij gingen je voor:

more happy people:

Veelgestelde vragen

Een personal branding fotoshoot is voor elke onderneemster die haar online (of offline) zichtbaarheid wil versterken. Je bent fan van mijn lichte en frisse stijl en wil graag samenwerken met iemand die naast het creatieve luik ook meedenkt op marketing vlak.

Wanneer je een fotoshoot bij iemand boekt, is het belangrijk om te kijken wie deze persoon is (of er een connectie/klik is) en welke stijl de foto’s zijn. Ik ben iemand die heel goed anderen kan aanvoelen door mijn empatisch vermogen en daardoor anderen op hun gemak kan stellen, ookal is er een camera op hen gericht 🙂

Mijn doel is om jouw ware essentie op beeld vast te leggen. Mijn foto’s kunnen daarom happiness en fun uitstralen (dat is ook de vibe tijdens mijn shoots ;)) maar ik kan ook voor het zachte, kwetsbare en pure gaan. Hangt er vanaf wat er bij jou en jouw business past! Dit bespreken we tijdens de minishoot.

Benieuwd of mijn stijl bij jou past? Deze is licht, fris, natuurlijk en vaak ook kleurrijk (niet altijd). Neem gerust een kijkje op mijn portfolio voor meer werk van mij! 🙂

Natuurlijk! Als empatisch persoon kan ik anderen heel goed aanvoelen en weet ik wat er nodig is om iemand op zijn/haar gemak te stellen 🙂 Ik geef je tijdens onze fotoshoot daarom ook duidelijke richtlijnen zodat je helemaal kan landen. Zo ben je na een paar minuten vergeten dat er een camera op jou gericht is 😉

Neen hoor! Ik heb een lijstje van locaties waar ik in het verleden al heb gefotografeerd en waarvan ik weet dat deze mooi zijn om foto’s te maken! Hiervoor reken je het beste voor een extra budget tussen de €150 en €250 excl btw.

Ja. Tijdens onze brainstormsessie kijken we ook naar jouw outfits en attributen. Hier geef ik tips over dewelke het beste zouden zijn om te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Natuurlijk! Stuur mij even een mailtje via **@by*******.com voor een op maat gemaakte offerte.

Yes! Ik denk heel graag mee over hoe we jouw producten op een leuke manier in beeld kunnen brengen. Ik hou van de combinatie van producten en mensen omdat het dit natuurlijker maakt.

Neen. De prijs van de fotoshoot die je hier op mijn website ziet is excl locatie, make-up en vervoer. Voor een locatie reken je het beste op een budget van €150 en €250 excl btw.

Je onvangt de foto’s binnen de 4 werkdagen na jouw shoot in jou mailbox! Heb je ze vroeger nodig? Aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen op **@by*******.com, dan kijken we wat we kunnen doen!

De vervoerskosten zijn inbegrepen voor stad Antwerpen. Hierbuiten is het €0,60/km.

Jouw plekje is officieel gereserveerd na de betaling van het factuurtje.