Female Leader Fotoshoot

Personal branding fotografie voor vrouwelijke leiders
  • Foto’s die jou als leading lady neerzetten 
  • Alles wordt voor jou geregeld (make-up en hairstyling + lunch)
  • Een ontspannende dag waar jij volledig in je kracht kan staan
by nouchka media

Je hebt als vrouwelijke leider een duidelijke visie waar jij en jouw business voor staan en waar je naartoe wil. 

Je bent een succesvolle kennisondernemer, een creatieve dienstverlener, coach, artiest of kunstenaar die op zoek is naar authentieke en krachtige foto’s die jouw verhaal weergeven. Niet alleen ‘mooie foto’s’ natuurlijk, maar foto’s die jouw ideale klant raken en dus veel dieper gaan.

Je bent druk bezig met het uitbouwen van jouw imperium en je wil je niet bezig houden met het voorbereiden en plannen van jouw fotoshoot. Zo wil je graag investeren in een dag waar je een volledige beleving krijgt. 

Zo zorgen mijn team en ik ervoor dat je tijdens de fotoshoot volledig ontzorgt wordt zodat jij vooral kan genieten en je volledig in je kracht kan staan.

Wat Dorien vond van de shoot

"Ik heb gelachen, genoten en geposeerd zonder dat het ook maar een keer onwennig aanvoelde."

Dorien Camps bossy by nouchka
Dorien Camps Bossy magazine by nouchka
Dorien Camps Bossy magazine by nouchka

Hoe verloopt een samenwerking met mij?

1. Concept bepalen

Voorafgaand leren we elkaar beter kennen via een call waar we de invulling van de fotoshoot in bespreken.

Met mijn marketing achtergrond en creativiteit zorg ik mee voor de invulling van jouw fotoshoot. Zo duik ik mee in jouw verhaal en kijk ik vooral mee naar hoe we foto’s kunnen maken die jouw authenticiteit en expertise weergeven.

Het is dus niet alleen ‘mooie foto’s maken’, het gaat veel dieper dan dat. We bespreken het type foto’s, hoe de locatie eruit ziet, welke outfits en props hierbij passen, etc.

2. Try out make-up en haar

Op voorhand komt er een make-up artist bij je langs voor een try-out. Tijdens deze try out kan je samen met de make-up artist een look voorzien die bij je past en waar je je goed bij voelt. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan op de fotoshoot dag zelf.

3. Shooting day!

De dag start met een verwenmoment met je make-up artist zodat je even helemaal kan landen en genieten.

Daarna start de fotoshoot. Deze verloopt ongedwongen en vooral plezant. Ik geef je duidelijk richtlijnen van poses die je kan aannemen en laat ik je tussendoor al resultaten zien.

’s Middags genieten we van een lekkere lunch. Zo heb je een moment om op te laden en ben je weer helemaal klaar voor het laatste deel van jouw fotoshoot.

4. Foto's in een online gallerij

Binnen 3 werkdagen ontvang je de 100 foto’s via een online galerij in lage en hoge resolutie zodat je deze makkelijk kan gebruiken voor jouw online én offline kanalen.

Dit is wat Vicky zegt

"Nouchka haar foto's zijn niet te evenaren."

Vicky Kobalt by nouchka fotoshoot
Vicky Kobalt by nouchka fotoshoots
Vicky Kobalt by nouchka fotoshoots

Voor wie is de Female Leader Fotoshoot?

Deze fotoshoot is voor de vrouwelijke leider die voornamelijk bezig is met het uitbouwen van haar imperium en niet bezig wil zijn met het voorbereiden en plannen van haar fotoshoot.

Ze is een succesvolle kennisondernemer, een creatieve dienstverlener, coach, artiest of kunstenaar.

Deze vrouw weet duidelijk waar ze met haar business naartoe wil en heeft nood aan foto’s die haar verhaal weergeven. Ze wil niet alleen ‘mooie foto’s’ maar echt foto’s die bij haar ideale klant opvallen en raken.

Hoe kan je je aanmelden?

1. Vragenlijst invullen

Omdat het heel belangrijk is voor mij om een match te voelen met diegene die ik fotografeer, werk ik met een vragenlijst. Wanneer jij dus een fotoshoot bij mij wil boeken, kan je via deze pagina de vragenlijst invullen.

Opgepast! Stuur enkel en alleen de vragenlijst door wanneer je in augustus of september een fotoshoot bij mij wil boeken.

2. Binnen 3 werkdagen een antwoord

Wanneer jij deze hebt ingevuld, komt deze in onze inbox terecht. Je mag binnen 3 werkdagen terug een antwoord verwachten.

3. Samenwerken

Wanneer je bent geselecteerd plannen we een call in van 15 min waar we even kort met elkaar kennis maken. Hierin leg ik je uit hoe de samenwerking verder verloopt en ontvang je na onze call alle verdere stappen via e-mail. Na betaling van de fotoshoot, start officieel onze samenwerking, yay!

Wat Eveline zegt over de shoot

"Na de shoot had ik me niet alleen dik geamuseerd, ik had er écht een goed gevoel bij, ben geïnspireerd door wie Nouchka is als mens én heb een reeks steengoede foto's die mijn brand echt vooruit helpen."

BELANGRIJK: Doe enkel een aanvraag wanneer je in oktober of november een fotoshoot wil boeken. Jouw aanvraag is één keer geldig.

PAKKET 1

3000 excl. btw
  • Strategiecall om je verhaal in een concept te gieten
  • Mogelijkheid tot 7 à 8 verschillende outfits
  • Locatie, make-up en hairstyling worden voor jou geregeld
  • Lekkere lunch en drankjes inbegrepen
  • Je ontvangt binnen 3 dagen jouw 100 foto's via een galerij

Dit zegt Anna

"Nouchka bezit het talent én de kracht om jou te laten schijnen. Ze is zo puur en deelt die energie met jou waardoor je in je kracht komt te staan voor haar camera."

Veelgestelde vragen

Deze fotoshoot is voor de vrouwelijke leider die druk bezig is met het uitbouwen van haar imperium en zich niet teveel wil bezig houden met het voorbereiden en het plannen van haar fotoshoot. Authenticiteit is 1 van jouw kernwaarden en dit wil je terug zien in jouw foto’s. Je bent een succesvolle kennisondernemer, creatieve dienstverlener, coach, artiest of kunstenaar. Je hebt een duidelijke visie waar je naartoe wil met jouw business en hebt foto’s nodig die jouw verhaal weergeven. Voor jou is deze fotoshootdag een dag waar je volledig kan ontspannen, alles voor jou geregeld wordt en je volledig in je kracht kan staan zodat je foto’s hebt die anderen ‘raken’ en opvallen bij jouw ideale klant.

Momenteel is dit niet mogelijk. Op dit moment kan je je alleen aanmelden voor de maanden augustus en september 2022. Zo heb ik de voorbije maanden zelf ontdekt dat teveel vooruit plannen niet echt bij mij past. Ikzelf en mijn business veranderen heel snel dus vandaar dat ik bewust heb gekozen om niet te ver op voorhand mijn agenda open te zetten.

Dit is telkens verschillend. Het is niet zo dat ik met een vaste locatie werk. Voor mij is het belangrijk dat de locatie aansluit bij jouw verhaal. Zo gaan mijn team en ik op zoek naar een locatie die bij jouw merkverhaal past.

Voor de fotoshootdag blokkeer je best een halve dag in je agenda. Deze zal starten om 08u en eindigt om 12u

Neen. Dit is een totaalpakket waar alles zit inbegrepen.

Je hebt recht op 1 try-out sessie om je make-up en haar al eens te laten verzorgen. Op deze manier weet je hoe jouw look er uit ziet voor de fotoshoot en kom je op de dag van jouw fotoshoot zelf niet voor verrassingen te staan. Deze sessie kan bij je thuis of bij de make-up artist plaatsvinden. 

Deze gaan door op dinsdagen. Is het niet mogelijk om op dinsdag een shoot te doen vanwege omstandigheden? Dan kijken we samen naar een andere dag.

De 100 afgewerkte foto’s ontvang je na 3 werkdagen nadat de fotoshoot zelf heeft plaatsgevonden. Als jouw fotoshoot op dinsdag is, ontvang je deze op vrijdagavond. Wanneer deze op donderdag is, ontvang je deze op dinsdagavond.

Dit hangt er vanaf. De locatie heeft een grote invloed op het eindresultaat van de foto’s. Zo is het belangrijk dat deze volledig aansluit bij het verhaal dat je wil vertellen. Dit kunnen we samen bespreken tijdens onze strategiecall.