Smartphone Fotografie cursus

Maak in 4 stappen de mooiste foto’s met jouw smartphone en geef jouw online zichtbaarheid een boost!
 • Bespaar meer tijd en geld

 • Verkrijg een consistente en professionele uitstraling

 • Trek meer ideale klanten aan

by nouchka media
bynouchka-smartphonefotocursus

Herken je dit?

😫 Je vindt het moeilijk om mooie foto’s te maken met je smartphone en je zou graag je online zichtbaarheid een boost willen geven. Alleen vraag je je af hoe je dit doet?!

😫 Je verliest momenteel veel tijd aan het maken van jouw foto’s. Tijd die je eigenlijk liever aan andere dingen wil spenderen.

😫 Je vindt het ongemakkelijk om jezelf te laten fotograferen door een professionele fotograaf en je wilt dus liever zélf je foto’s maken.

😫 Je hebt momenteel het budget niet om professionele foto’s te laten maken voor jouw zaak en zoekt naar een budgetvriendelijke oplossing.

💡 Oplossing gevonden!

Wat dacht je van een stappenplan dat je in 4 stappen laat zien hoe jij mooie én professionele foto’s kan maken met je smartphone

Inclusief oefeningen, voorbeelden en instructievideo’s om de geziene leerstof zo goed mogelijk om te zetten in de praktijk. 

Zodat jij:

 • Weet hoe je een mooie foto maakt
 • Bespaart tijd én geld 
 • Werkt aan een sterkere visuele identiteit
 • Trekt meer ideale klanten aan
bynouchka-smartphonefotocursus
by nouchka smartphone fotografie cursus

“Zoveel inspirerende info en zo duidelijk uitgelegd. Ik krijg kriebels om zelf aan de slag te gaan!”

by nouchka smartphone fotografie cursus

“Goede opbouw in modules en heel praktische en bruikbare tips!”

by nouchka smartphone fotografie cursus

“Nuttig bij eigen foto’s maar ook handig als je een professionele shoot doet!”

Dit ga je zien:

OCR MODULE 1

Module 1: Een sterke visuele identiteit ontwikkelen

De eerste module is gericht op jou als ondernemer. Hier gaan we kijken naar wat jij juist wil uitstralen en wat voor soort foto’s daar bij horen. Foto’s zijn een onderdeel van jouw online identiteit en hierbij is het dus heel belangrijk om te zorgen dat deze de juiste indruk nalaten bij jouw ideale klant zodat je deze sterker aantrekt.

OCR MODULE 3

Module 2: De 3 elementen die jouw foto maken

Vervolgens gaan we naar de elementen kijken die er voor zorgen of een foto aangenaam is om naar te kijken of niet. Na deze module weet jij hoe je kan spelen met het licht, mooie en interessante composities maakt en hoe je werkt met kleur.

OCR MODULE 3

Module 3: Fotograferen met jouw smartphone

In de voorlaatste module gaan we aan de slag met het fotograferen zelf! Ik laat je zien hoe je het meeste uit jouw smartphone haalt, hoe je een mooie setting kan creëren en hoe je mensen (incl jezelf), producten, landschappen, etc het beste fotografeert.

OCR MODULE 4

Module 4: Bewerken als een pro

Om onze foto volledig af te maken gaan we kijken naar hoe we deze eenvoudig en snel kunnen bewerken op onze smartphone met de gratis Lightroom app. Daarnaast laat ik je zien hoe je zelf presets kan maken als je hier nood aan zou hebben.

Nouchka snijdt, naast het praktische fotograferen, ook strategische onderwerpen aan die nuttig zijn om in te zetten als ondernemer. Ze laat je nadenken over hoe je je wil presenteren aan je klanten, zodat je zelf een herkenbaar en sterk merk wordt. Dit doet ze op een toegankelijke manier, met veel enthousiasme en boordevol duidelijke praktijkvoorbeelden, zodat je direct geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan. Aan alle video's merk je dat Nouchka plezier heeft om je te kunnen helpen en inspireren, en dat maakte het een feestje om naar haar te luisteren! De lessen zijn overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en bieden heel veel handvaten en tips, waarmee je het smartphone fotograferen eigen kunt maken. Ik ben geïnspireerd geraakt om mooie foto's van mezelf te gaan maken, dank lieve Nouchka!
Brenda by nouchka
Brenda Heijnis
Kinderboekenschrijver

Dit krijg je allemaal:

Smartphone fotografie by nouchka

1. To the point video's

De Smartphone Fotografie cursus bestaat uit video’s waar ik to the point alle waardevolle informatie in deel met jou. De video’s zijn voorzien van presentaties en mij als jouw persoonlijke mentor zodat het visueel makkelijker is om de leerstof op te nemen.

by nouchka smartphone fotografie

2. Meer dan 8 jaar ervaring in professionele fotografie

Na het behalen van mijn diploma Fotografie en tijdens mijn studies Marketing startte ik als student met het maken van foto’s voor ondernemers hun socials en website. Daarnaast bouwde ik 3 jaar geleden een succesvolle personal branding fotografie business uit waar ik al mijn ervaring en kennis kon bundelen in deze cursus. 

Smartphone fotografie cursus by nouchka

3. Instructievideo's

Via verschillende video’s laat ik je stap per stap zien hoe ik zelf mijn foto’s maak. Ik neem je letterlijk mee achter de schermen en toon je o.a. hoe ik mijn licht manipuleer, hoe ik foto’s maak van een stilleven/product, een (zelf)portret en een flatlay, etc.

Smartphone Fotografie by nouchka

4. Oefeningen en voorbeelden

Ik ben zelf een grote voorstander om oefeningen en voorbeelden te gebruiken in mijn cursussen. Deze kunnen je nóg betere helpen met het verbeteren van jouw fotografie skills. Zo bestaat elke les dus uit oefeningen zodat je de geziene leerstof kan omzetten in praktijk.

Smartphone fotografie cursus by nouchka

5. 101 prop ideetjes lijst

Heb je geen inspiratie om jouw foto natuurlijker te maken? I’ve got you! Via deze 101 prop ideetjes geef ik je letterlijk 101 ideëen om props te verzamelen die je kan toevoegen aan je foto! Zo hoef je niet langer zelf  op zoek te gaan maar kan je inspiratie opdoen uit deze lijst, handig!

Smartphone fotografie cursus by nouchka

6. Bonus: Foto's in Stories gebruiken video

In deze bonusvideo deel ik met jou mijn foto strategie voor mijn Instagram Stories en deel ik tips en tricks om je Stories via foto’s sterker te maken zodat je beter opvalt bij jouw volgers.

Smartphone fotografie cursus by nouchka

7. Toegang tot nieuwe updates

Omdat ik zelf iemand ben die heel graag bijleert én deze kennis met anderen deelt, kan het zijn dat er nieuwe informatie wordt toegevoegd aan de Smartphone Fotografie cursus. Uiteraard krijg jij als deelnemer hier altijd toegang tot 🙂

Zo leuk om je cursus te volgen!! Echt zoveel praktische tips, zo fijn om er gelijk mee aan de slag te kunnen gaan. Instellingen, kleuren, props, alles komt er in voor. Met steeds handige opdrachten om er gelijk mee aan de slag te gaan, een shop onder mijn kont en doen🙌 Ik kocht t programma omdat goede foto’s maken voor mijn kleding super belangrijk is, maar vaak maak ik ook aan foto’s met mezelf of samen met mijn dochter (twinning is winning in flared style). En dan is t toch super fijn als t leuke foto’s zijn, en door deze handige tips, weet ik nu waar ik op moet letten. En heb ik naast handige werk foto’s ook prachtige foto’s van mezelf met mijn dochters of zoon. En dat gewoon met mijn telefoon. Twijfel je nog? Dit is echt een no brainer; je krijgt plezier in t maken van prachtige foto’s. Is t niet voor je bedrijf dan voor je super gave foto’s van je kids of je dierbaren. En dat gewoon met iets wat je altijd bij je hebt; je telefoon. Ideaal toch.
Bianca by nouchka
Bianca Boscher
@studio.puurnoa
De Smartphone Fotografie cursus is voor jou als je:
 • Jouw skills in fotografie wil verbeteren
 • Een consistente en professionele uitstraling op Instagram wil
 • Meer uit jouw smartphone wil halen
 • Je meer tijd én geld wil besparen met het maken van jouw foto’s
 • Je geen zin hebt om constant een professionele fotograaf in te huren
 • Sterker jouw ideale klant wil aantrekken
Smartphone fotografie cursus by nouchka

“Je kan zelf je content voorzien en valt niet in een ‘gat’ als je foto’s van een fotoshoot op zijn!”

Smartphone fotografie cursus by nouchka

“Ik ben normaal iemand die graag leest ipv video’s te bekijken maar je doet dat zo leuk!”

Smartphone fotografie cursus by nouchka

“Mijn eerste cursus die ik volg bij jou, maar ik ben fan.”

by nouchka photography

Wat deze cursus anders maakt

Ik zat samen met mijn ouders en broer op zo’n Hop On Hop Off bus in New York en maakte foto’s van alles waar we voorbij reden. (Ik denk dat ik toen 13 of 14 jaar was?)

Op dat moment waren mijn ouders ook foto’s aan het maken en wanneer ze de foto’s vergeleken met die van mij, merkten ze al snel op dat ik eigenlijk best wel goed was met composities etc. ☺️

Wanneer we het jaar daarna op reis gingen naar Kenya, mocht ik heel de reis een fototoestelletje gebruiken waar ik mij de hele reis mee bezig hield. Het was toen dat mijn liefde voor fotografie is gestart 💛

Op school kon ik op dat moment heel moeilijk mijn weg vinden. Ik had al verschillende richtingen geprobeerd maar niks kon mij écht motiveren…

Uiteindelijk overtuigden mijn ouders mij om Fotografie te gaan studeren in Mechelen. En dit heeft echt heel mijn leven veranderd. Ik kon eindelijk iets doen dat ik graag deed én waar ik ook nog eens goed in was 🥰

Fast Forward naar 3 jaar geleden waar ik by NOUCHKA opstartte en van mijn business een succesvolle personal branding fotografie business maakte.


Zo mocht ik meer dan 200 onderneemsters van over heel België en zelfs in Nederland fotograferen en verschenen mijn foto’s in magazines zoals Elle België, Flair, Knack, Feeling, Bossy, … en in kranten zoals Gazet van Antwerpen, Het Laatste Nieuws, …

Op dit moment doe ik geen personal branding fotoshoots meer omdat ik mijn focus heb verlegd op het delen van mijn kennis en ervaring via online cursussen. En daarom heb ik beslist om mijn 16 jaar ervaring in fotografie en meer dan 8 jaar ervaring in professionele fotografie te delen met jou in deze nieuwe cursus.

Zo laat ik je zien hoe jij in 4 stappen mooiere en professionele foto’s maakt met jouw smartphone! 🔥

by nouchka photography
Smartphone fotografie cursus by nouchka
Smartphone fotografie cursus by nouchka
Smartphone fotografie cursus by nouchka

Aantal deelnemers:

0

Word jij de volgende die mooiere én professionele foto’s maakt met je smartphone?

Smartphone fotografie cursus by nouchka
Smartphone fotografie cursus by nouchka

Veelgestelde vragen

Wanneer je de cursus hebt aangekocht, krijg je binnen 5 minuten een mailtje in je mailbox met de link naar het online platform waar de cursus op staat. Je krijgt dus onmiddellijk toegang na je aankoop en kan direct starten 🙂 YAY!

Onbeperkt. Zo kan je deze op je eigen tempo volgen en raadplegen wanneer je wil.

Neen. De apps die ik gebruik om mijn foto’s te bewerken zijn volledig gratis.

Ja. De materie is voornamelijk gefocust op fotografie zelf. Daarnaast werk ik met een iPhone maar ook hierbij kan je alles toepassen op een Android toestel.

Ja natuurlijk! De eerste module is volledig gericht op ondernemers en hier zal jij dan iets minder aan hebben maar de andere 3 bevatten informatie die volledig over fotografie zelf gaat.