FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder kun je de veelgestelde vragen vinden met antwoorden.

Fotoshoots

Om op voorhand te weten of we een match zijn en hoe ik jou het beste kan verder helpen, vraag ik op voorhand om een vragenlijst in te vullen en een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan je doen via hier

Super leuk dat je een shoot wil boeken bij mij! Dit kan je doen via hier.

Neen hoor. Wanneer we beslissen om te gaan samenwerken kan ik jou een paar websites doorgeven die je kunnen helpen bij het zoeken van een locatie. Wil je dit liever volledig uit handen geven, dan kan je de ‘full experience’ boeken waar mijn team en ik voor jou op zoek gaan naar een locatie.

Dit hangt er vanaf waar deze locaties juist gelegen zijn en of dit mogelijk is binnen het tijdslot dat we hebben. Het beste is om dit in het kennismakingsgesprek te bespreken. Deze kan je inplannen via hier.

Yes! Wanneer we hebben beslist om te gaan samenwerken, bespreken we dit allemaal tijdens onze strategiecall. Hier gaan we jouw verhaal in een concept gieten waar ik meedenk over de soort locatie, sfeer foto’s, outfits, attributen, …

De full experience is voor onderneemsters die alles uit handen willen geven en dus niet zelf op zoek willen gaan naar een locatie en make-up. Hier wordt alles voor jou geregeld door mijn team en mij.

 

Bij het gewone pakket ga je zelf op zoek naar de locatie en make-up.

Deze organiseer ik wanneer ik voel dat er nood aan is onder mijn community. Om hiervan op de hoogte te blijven, volg je mij het beste op Instagram of zet je je op de wachtlijst via hier.

Copyright

Dit mag zeker maar enkel en alleen als mijn copyright duidelijk en juist vermeld wordt. Dit doe je zo: © by NOUCHKA. Lees hiervoor ook mijn algemene voorwaarden.

Neen. Dit is niet toegestaan. Lees hiervoor ook mijn algemene voorwaarden.

Online aanbod

(e-books, presets en online cursussen)

Sinds mei 2022 zijn wij van Teachable naar The Huddle verhuisd. Je kunt nu inloggen via https://bynouchka.thehuddle.nl/ met je mailadres. Heb je nog geen account bij The Huddle of weet jij je wachtwoord niet meer, dan kun je eenvoudig daar op wachtwoord vergeten klikken.

Dat is vervelend! Waarschijnlijk komt dit door een onjuist wachtwoord of onjuist mailadres. Je kunt altijd voor de zekerheid op wachtwoord vergeten klikken op het inlogscherm. Je krijgt dan vanuit The Huddle een mail om een nieuw wachtwoord in te stellen. Helpt dat niet? Stuur ons dan een mailtje via hi@bynouchka.com en dan helpen we je verder 🙂

Je telefoon kan de preset bestanden niet lezen en je zult hierdoor een wit vlak zien staan. Om je presets te kunnen gebruiken, zul je ze moeten openen in Lightroom. Bij de aankoop van je presets heb je toegang gekregen tot een aantal modules in The Huddle waar we precies uitleggen hoe je de presets kunt downloaden, installeren en gebruiken.

O, dat is vervelend! Ben je nagegaan of je met het juiste e-mailadres bent ingelogd? Mocht je de cursus nog steeds niet kunnen terugvinden dan kun je het beste mailen naar hi@bynouchka.com Kijken wij met je mee!

Samenwerkingen

Ik kies mijn samenwerkingen zorgvuldig. Alleen wanneer het op alle fronten bij me past, ga ik met je in zee.

Stuur een berichtje met jouw voorstel naar hi@bynouchka.com en we nemen het in behandeling.

Overig

Zeker kan dat. Stuur dan een mailtje naar hi@bynouchka.com en vermeld daar bij je naam en de datum van afschrijving. Vaak vind je in de afschrijving ook een ordernummer. Fijn als je die mee kan sturen, zodat wij het makkelijk kunnen opzoeken voor je!

Ga naar de pagina https://bynouchka.thehuddle.nl en klik op de inlogpagina op wachtwoord vergeten. In je mail ontvang je dan instructies om je wachtwoord aan te passen en kun je terug in loggen.