Veel gestelde vragen

Kan ik eventjes 1 op 1 met je praten over...?

Door de vele verzoeken laat mijn agenda het niet meer toe om vrijblijvend 1 op 1 een gesprek met jou te voeren. Ben je benieuwd of de BYB shoot geschikt voor je is of wil je met me samenwerken? Check de antwoorden op die vragen hieronder 😀 Staat je vraag er niet bij? Mail naar mijn team op hi@bynouchka.com en zij helpen jou met veel plezier verder! 🙂

BYB-SHOOT

Hoe weet ik of de BYB shoot echt geschikt is voor mij?

Om op voorhand te weten of we een match zijn en zo ja, hoe ik het meest van waarde ben voor jou, vraag ik je om eerst een vragenlijst in te vullen. Na het verzenden daarvan krijg je binnen drie werkdagen bericht of je geselecteerd bent om een shoot te boeken. Hier vind je alle informatie over de speciale boost-your-business-pakketten voor ondernemers.

Ik wil graag een BYB shoot boeken, hoe doe ik dat? Waar vind ik meer informatie?
Moet ik effectief al zelfstandig zijn, vooraleer ik een fotoshoot kan boeken?

Ik fotografeer ondernemende vrouwen. Je hoeft nog niet per se zelfstandig te zijn, je bent ook van harte welkom als je foto’s nodig hebt voor je eigen onderneming die er binnenkort aankomt of als je werkt in bijberoep.

Ik heb geen eigen fotolocatie, is dit een probleem?

Als je geen eigen fotoshoot locatie hebt of deze niet zelf regelt of kunt regelen, kan ik een locatie voor je vinden die aansluit bij jouw branding. Daar is een meerprijs aan verbonden van 199 euro exclusief btw per locatie.

Ik shoot graag op verschillende locaties. Is dat mogelijk? En moet dat allemaal op dezelfde dag?

Het pakket dat je kiest, vindt plaats op één dag. Op meerdere locaties shooten, is zeker mogelijk, maar dit zal dan op dezelfde dag plaatsvinden. We splitsen dus geen fotoshoots op.

Wanneer je toch op meerdere locaties op verschillende dagen wenst te fotograferen, valt dit onder twee aparte shoots die je boekt.
Besluit uiteraard wat voor jou het beste voelt.

Moet ik nog attributen zoals kussens e.d. gaan kopen in de kleuren van mijn branding?

Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele attributen. Denk bij attributen aan een laptop, kussentjes, een boeket bloemen, plantjes of iets anders wat bij je past dat je in de buurt neer kunt zetten.

Waar moet ik op letten bij mijn outfits?

Neem verschillende outfits mee en let daarbij op het volgende: niet te drukke prints, ook niet te felle kleuren, maar zorg er juist voor dat de kleuren en de uitstraling van je kleding passen bij je branding en huisstijl-kleuren.

SHOW UP MASTERCLASS

Is de show-up masterclass ook geschikt voor een webwinkel (met heel veel verschillende merken)?

Show Up gaat vooral over het naar buiten treden op Instagram met eigen diensten en/of producten en daar volledig voor durven staan, zodat je klanten aantrekt via Instagram. Als jij jouw webwinkel als ‘geheel’ ziet en daarmee een bepaalde missie/visie naar buiten brengt, kan je je winkel wellicht wél bestempelen als zijnde ‘eigen dienst/product’ en is Show Up! mogelijk interessant voor je. Anders niet. Hier vind je alle info.

Komt 'een advertentie maken' aan bod in de show up masterclass?

Hoe je adds maakt via Instagram wordt niet uitgebreid behandeld in de masterclass. Wel komt aan bod wat het verschil is tussen een promotie en een advertentie, en wat je het beste voor wat gebruikt.

Doe jij zelf een check Up van een Instagram-account of beheer jij er ook van klanten? Of moet ik het helemaal zelf onder de knie krijgen?

Nee. Ik geef enkel hele waardevolle kennis weg in de masterclass waar je inderdaad helemaal zelf mee aan de slag gaat. Zie hier alle informatie.

Hoe werkt de betaling in 3 termijnen?

Wanneer je kiest voor betaling in drie termijnen ontvang je maandelijks een factuur. De eerste termijn betaal je direct bij aankoop. De tweede termijn volgt exact een maand later. De derde termijn volgt de maand daarna. 

COPYRIGHT

Mag ik een foto van jou gebruiken als ik daar jouw copyright bij vermeld?

Dit mag zeker, maar enkel en alleen als je mijn copyright vermeldt. Dit is mijn copywright om toe te voegen: ©bynouchka
Om er zeker van te zijn of ik akkoord ben met het gebruik van een foto contacteer mijn team via hi@bynouchka.com.

SAMENWERKEN?

Ik wil met je samenwerken om zo onze bedrijven nog meer te kunnen laten groeien. Doe je dat?

Ik kies mijn samenwerkingen zorgvuldig. Alleen wanneer het op alle fronten bij me past, ga ik met je in zee.
Stuur een berichtje met jouw voorstel naar hi@bynouchka.com en we nemen het in behandeling.

OVERIGE VRAGEN

Kan ik bij je terecht voor een 1 op 1 coachingtraject?

Mogelijk dat die trajecten er in de toekomst gaan komen. Op dit moment zijn ze er echter niet en focus ik me op fotoshoots en online masterclasses.

Ik ben op zoek naar gelijkgestemde ondernemende vrouwen. Vind ik die bij jou?

De community rondom The Breakfast Club is mogelijk interessant voor jou.
Check de pagina ‘The Breakfast Club’ voor alle informatie daaromtrent en meld je aan, je bent van harte welkom!

Heb jij een andere vraag? Aarzel dan niet om mij te contacteren via onderstaand contactformulier.

Ik probeer je zo snel mogelijk verder te helpen!