Nouchka

 

bynouchka8Hi!
Mijn naam is Nouchka en ik ben 28 jaar. Ik woon in het prachtige Mechelen, de stad waar ik mijn hart verloor.

Ik ben een introverte ondernemer die graag geniet van de kleine dingen zoals een wandeling in de natuur, een bos zelfgeplukte bloemen, een tas verse muntthee op een koude winterochtend of een gesprek dat mij anders naar de dingen doet kijken.

Verder hou ik van open en eerlijke communicatie, planten in mijn huis, mijn interieur veranderen, een lekker ontbijt in een koffiebar en creatief bezig zijn.

Ik startte by nouchka begin dit jaar met als missie om (startende) ondernemers te helpen met het versterken van hun business via online marketing.

Hier combineer ik mijn twee grootste passies, namelijk fotografie en marketing.

Ik geef online workshops voor ondernemers die zelf hun sociale media willen beheren en bied hiernaast mijn diensten aan voor ondernemers die hun sociale media uit handen willen geven. Ben jij benieuwd naar mijn pakketten? Neem dan een kijkje op Social media en Fotografie!