Over Nouchka

 

bynouchka8Hi!
Mijn naam is Nouchka en ik ben 28 jaar. Ik woon in het prachtige Mechelen, de stad waar ik mijn hart verloor.

Ik ben een introverte ondernemer die graag geniet van de kleine dingen zoals een wandeling in de natuur, een bos zelfgeplukte bloemen, een tas verse muntthee op een koude winterochtend of een gesprek dat mij anders naar de dingen doet kijken.

Verder hou ik van open en eerlijke communicatie, planten in mijn huis, mijn interieur veranderen, een lekker ontbijt in een koffiebar en creatief bezig zijn.

Ik startte by nouchka begin dit jaar met als missie om (startende) vrouwelijke ondernemers te helpen met het versterken van hun business. Dit door hen te helpen met hun online zichtbaarheid door de Boost your Business! fotoshoots aan te bieden en online & real life workshops rond sociale media.

Hiernaast richtte ik The Breakfast Club op, een maandelijkse netwerkbrunch waar vrouwelijke ondernemers (in spé) elkaar ontmoeten op een laagdrempelige manier.