Say hi!

of...

Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten?
Boek dan nu jouw branding fotoshoot!

contactgegevens

by NOUCHKA BV
Leopold de Waelstraat 28 box 201

2000 Antwerp

BE0748.525.244 

**@by*******.com

let's connect!

heb je vragen?

Veelgestelde vragen

Om op voorhand te weten of we een match zijn en hoe ik jou het beste kan verder helpen, vraag ik op voorhand om een vragenlijst in te vullen en een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan je doen via hier

Super leuk dat je een shoot wil boeken bij mij! Dit kan je doen via hier.

Neen hoor. Wanneer we beslissen om te gaan samenwerken kan ik jou een paar websites doorgeven die je kunnen helpen bij het zoeken van een locatie. Wil je dit liever volledig uit handen geven, dan kan je de ‘full experience’ boeken waar mijn team en ik voor jou op zoek gaan naar een locatie.

Dit hangt er vanaf waar deze locaties juist gelegen zijn en of dit mogelijk is binnen het tijdslot dat we hebben. Het beste is om dit in het kennismakingsgesprek te bespreken. Deze kan je inplannen via hier.

Yes! Wanneer we hebben beslist om te gaan samenwerken, bespreken we dit allemaal tijdens onze strategiecall. Hier gaan we jouw verhaal in een concept gieten waar ik meedenk over de soort locatie, sfeer foto’s, outfits, attributen, …

De full experience is voor onderneemsters die alles uit handen willen geven en dus niet zelf op zoek willen gaan naar een locatie en make-up. Hier wordt alles voor jou geregeld door mijn team en mij.

 

Bij het gewone pakket ga je zelf op zoek naar de locatie en make-up.

Deze organiseer ik wanneer ik voel dat er nood aan is onder mijn community. Om hiervan op de hoogte te blijven, volg je mij het beste op Instagram of zet je je op de wachtlijst via hier.