by NOUCHKA Spring Tour

Yay! Deze Lente ga ik op mini fotoshoot tour in Antwerpen, Mechelen, Leuven en Gent! Ben jij op zoek naar natuurlijke en lichte foto's van jezelf? Dan is het nu de moment!

by nouchka spring tour mini shoots

Een minishoot is voor jou als je:

Wat is het:

Dat allemaal voor slechts 297,- excl btw

by nouchka spring tour

Antwerpen

Mechelen

Leuven

Recente shoots

Benieuwd naar de resultaten van andere minishoots? 

zij gingen je voor:

Veelgestelde vragen

Wanneer je een fotoshoot bij iemand boekt, is het belangrijk om te kijken wie deze persoon is (of er een connectie/klik is) en welke stijl de foto’s zijn. Ik ben iemand die heel goed anderen kan aanvoelen door mijn empatisch vermogen en daardoor anderen op hun gemak kan stellen, ookal is er een camera op hen gericht 🙂

Mijn doel is om jouw ware essentie op beeld vast te leggen. Mijn foto’s kunnen daarom happiness en fun uitstralen (dat is ook de vibe tijdens mijn shoots ;)) maar ik kan ook voor het zachte, kwetsbare en pure gaan. Hangt er vanaf wat er bij jou en jouw business past! Dit bespreken we tijdens de minishoot.

Benieuwd of mijn stijl bij jou past? Deze is licht, fris, natuurlijk en vaak ook kleurrijk (niet altijd). Neem gerust een kijkje op mijn portfolio voor meer werk van mij! 🙂

De minishoots van de by NOUCHKA Summer Tour vinden plaats op:

  • 17 juli (Antwerpen)
  • 19 juli (Antwerpen)
  • 21 juli (Leuven)
  • 26 juli (Leuven
  • 28 juli (Mechelen)
  • 31 juli (Mechelen)
  • 4 augustus (Antwerpen)
  • 9 augustus (Gent)
  • 15 augustus (Mechelen)
  • 24 augustus (Gent)

De tijdsloten kan je terugvinden op de bestelpagina (hier kom je op als je doorklikt op de knoppe ‘boek tijdslot’ die bij de steden op deze pagina staan)

Minishoots zijn kortere fotoshoots van 30min op een vaste locatie en een vast tijdslot. Het is ideaal voor jou als je op een laagdrempelige manier door mij gefotografeerd wilt worden, foto’s nodig hebt voor de aanvulling van jouw socials of website, minder tijd en/of budget hebt voor een grote fotoshoot en op zoek bent naar natuurlijke en lichte foto’s van jezelf.

Een minishoot duurt 30min. 10 min op voorhand bespreken we kort naar wat voor foto’s je op zoek bent en wat je juist wil uitstralen zodat we voor een top resultaat kunnen gaan!

Bij een minishoot krijg je 20 foto’s en daarnaast alle andere geselecteerde. Je hoeft dus niet bij te betalen voor extra foto’s. Werkt voor mij makkelijker en op die manier kan jij jouw foto’s sneller gebruiken 🙂

Je onvangt de foto’s binnen de 4 werkdagen na jouw minishoot in jou mailbox!

Een minishoot is een kortere shoot op een vast tijdsstip en een vaste locatie. Hier kan je dus niet zelf kiezen wanneer je gefotografeert wordt en waar dit is.Het is ideaal als je op zoek bent naar foto’s om jouw socials of website aan te vullen, eens kennis wil maken met mijn stijl van fotograferen, … 

Natuurlijk! Je mag alles meenemen wat met jouw business te maken heeft 🙂

Als het echt té slecht weer is, dan kan het zijn dat de fotoshoot wordt verplaatst naar een ander tijdsstip.

Yes! 🙂 Maar no worries, ik geef je een paar tips die je kunnen helpen bij het kiezen van jouw outfits en accessoires 😉 We’re in this together!

Met mijn empatisch vermogen kan ik anderen heel goed aanvoelen en weet ik wat er nodig is om iemand op zijn/haar gemak te stellen 🙂 Het enige wat jij eigenlijk hoeft te doen is je overgeven en alles aan mij overlaten 😉 Zo zal ik duidelijke instructies geven en ben je na een paar minuten vergeten dat je gefotografeerd wordt! Een fotoshoot bij mij is vooral heel leuk!