52 Reels ideeën

€27 excl. btw
Inspiratie voor een heel jaar leuke Reels

Geen tijd om reels te bedenken?

😫 Instagram Reels, het lijkt je wel iets leuks. Maar je hebt helemaal geen tijd of energie om daar zoveel werk in te steken!

😫 Bij anderen ziet het er altijd zo plezant uit, maar hoe bedenk je in godsnaam elke keer weer content voor zo’n Reel? Been there. Done that.

💡 Oplossing gevonden!

Wat dacht je van een heel pakket met content ideeën voor originele, interessante en leuke Reels die viraal gaan en zorgen voor interactie met je volgers?

Inclusief instructies en extra tips om die Reels te maken.

En met voorbeelden uit de praktijk, natuurlijk!

52 Reels Ideeën, eentje voor elke week. Een heel jaar lang! En daarna begin je gewoon opnieuw.😉

€27 excl. btw

Zo zien de 52 Reels Ideeën eruit

Als ondernemer heb je geen tijd om elke keer op de proppen te komen met een origineel idee voor een nieuwe Reel. Laat staan om uit te zoeken hoe je dat idee precies tot uitvoering brengt.

Met de 52 Reels Ideeën krijg je content ideeën voor een heel jaar lang.

52-reels-ideeën-mockup
€27 excl. btw

Hi, ik ben Nouchka

Je weet ondertussen zelf al dat Reels hot zijn. Ze kunnen je account een enorme boost geven en zelfs Reels van maanden geleden kunnen je vandaag nog nieuwe volgers opleveren.

Ik ondervond zélf de kracht van Reels.

Ik heb zo’n 13 000 volgers op Instagram. Mijn meest bekeken Reels haalden tussen de 50.000 en 100.000 views. Zelfs toen ik een dikke 2 weken offline ging, kwam ik daarna terug en had ik er 200 nieuwe volgers bij.

Je kan je account dus stevig doen groeien dankzij Reels. Maar elke keer nieuwe content verzinnen is tijdrovend. Tijd die je als onderneemster niet over hebt.

Daarom presenteer ik jou de 52 ideeën. Eentje voor elke week. Een heel jaar lang!

Zo maak ik het jou graag gemakkelijker om in te zetten op de Instagram trends zonder daar kostbare tijd en energie aan te verspillen.

€27 excl. btw