Powerlady Nicole Vanlaer

Powerlady in 3 woorden

Wie ben ik?

Hi! πŸ™‚ Leuk dat je hier bent!

Ik ben Nouchka, 28 jaar en woon samen met mijn 2 katten, Ziggy en Flake in Mechelen. DΓ© stad waar ik mijn hart verloor!

Begin dit jaar startte ik by nouchka waar ik vrouwelijke ondernemers help met hun online zichtbaarheid

Hier combineer ik mijn twee grote passies: fotografie en marketing.Β 

Ik bied hier de Boost your Business! fotoshoots aan, deel mijn kennis rond personal branding, fotografie, sociale media & marketing in online en real life workshops bij Club Collab en daarnaast organiseer ik om de 2 maanden de netwerkbrunch The Breakfast Club waar vrouwelijke ondernemers elkaar ontmoeten op een laagdrempelige manier in een natuurlijke omgeving.

“Ik volgde de Instagram workshop voor ondernemers bij Nouchka. Haar enthousiasme, authentieke en sympathieke uitstraling en prachtige accounts overtuigde mij om een ticketje te kopen. En bij deze kan ik iedereen de workshop aanraden. Je gaat op een heel praktische manier aan de slag om van jouw Instagram een professioneel account te maken zodat je het juiste publiek weet te bereiken. Al met het toepassen van enkele tips merk je heel wat resultaat. Het persoonlijke contact met Nouchka is ook echt heel aangenaam en ze staat steeds klaar voor je met extra uitleg voor je vragen πŸ™‚

ValΓ©rie Baeke

Ylle Knitwear